Beelden winnen van woorden. Dat merkt u elke dag als u scrollt op Instagram, Facebook of Twitter. Maar de combinatie van een sterk verhaal mét pakkende illustraties : dat is pas echt een ‘match made in heaven’.

Visual storytelling - of het vertellen van verhalen met aantrekkelijk beelden - zorgt ervoor dat uw verhaal sneller begrepen wordt en het verhoogt de betrokkenheid van mensen. Sterker nog: het zorgt voor nieuwe inzichten.

Hoe u daar een crack in wordt? Simpel: volg één van onze opleidingen. Die zoomen in op storytelling, het visualiseren van uw boodschap, en technieken om zelf met video en youtube aan de slag te gaan.

Opleiding in de kijker

Nieuw in het aanbod: Grafische tools voor creatieve marketeers!

Indesign, Photoshop en Adobe Spark op maat van marketeers

Als marketeer wil je niets liever dan dat je doelpubliek warm loopt voor je creatieve campagnes en dat je designs van het scherm spatten. Om je creativiteit extra te boosten en zelf originele marketingontwerpen te maken,  kan je nu kiezen uit drie 3 nieuwe trainingen:

Indesign voor marketeers: Leer zelf InDesign bestanden aanpassen en krijg meer inzicht in de wereld van layout en desktop publishing.

Photoshop voor marketeers: Blink uit met je visuele communicatie dankzij de  krachtige mogelijkheden van Photoshop

Social media visuals maken met  Adobe Spark: Maak zelf op een eenvoudige manier professionele beelden voor je social media kanalen.

In samenwerking met : Typografics' Talent Academy

Meer lezen op onze blog

Visuele vertelformats voor sterkere content

Storytelling: het geheime ingrediënt voor jouw marketingstrategie

Storytelling, slim trukje of zinvolle bedrijfstechniek?

Hoe visualiseer je data zodat ze echt werken? 5 manieren.

Wat zeggen onze klanten?

"

Na de opleiding 'Online Video Marketing' ging ik naar huis met nieuwe inzichten en heel wat concrete, praktische tips. Sterke punten waren voor mij de praktische toepasbaarheid, de kleine groep, interactie en concrete voorbeelden voor elke deelnemer.

"
Robin Maeckelberghe, Medewerker, Arteveldehogeschool
"

Voor mezelf zijn de sterke punten tijdens de opleiding 'Interactieve dashboards in Excel' vooral dat ik nu meteen aan de slag kan aan de hand van de goede voorbeelden die we tevens ook meekregen op USB stick. Één van de betere opleidingen die ik al mocht volgen.

"
Frédéric Ginion, Team Leader Contract Department, Athlon Car Lease Belgium

Advies op maat

gude-06
Advies nodig over een van deze opleidingen?

Gude Verhaert
Productmanager 
Tel.: +32 15 79 16 73
gverhaert@ncoi.be 

Lees meer
klop-lc-035
Groepsopleiding op maat van uw bedrijf?

Caroline Savoye
Learning consultant
Tel.: +32 15 79 16 57
csavoye@ncoi.be

Lees meer