istock-1148874293

De kern van ons verhaal

Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker werkveld van professionals en zelfstandigen.
Welkom bij NCOI Learning.

Maak je ambitie waar

istock-938875970

Alle opleidingen en trainingen in huis

Eén van de grote voordelen van werken bij NCOI Groep is natuurlijk dat wij alle soorten opleidingen aanbieden. Ook aan onze eigen mensen. Daarmee kunnen wij je alle kennis en vaardigheden aanreiken die jij nodig hebt voor het waarmaken van al je ambities. Ambities binnen jouw huidige rol of wellicht daarbuiten.

We zoeken

Product Manager Opleidingsportfolio

Product Manager met financieel-economische achtergrond voor uitbouw en beheer van een productportfolio van klassikale en digitale opleidingen, masterclasses en erkend hoger onderwijs voor verschillende white collar beroepsdoelgroep in de Belgische markt.
Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar work@ncoi.be

Customer Service Assistant Digitaal leren

Flexibele Customer Service Assistant die samen met het team van Training Services in de frontlinie staat naar onze klanten voor al onze digitale leeroplossingen.
Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar tjoos@ncoi.be

 

gettyimages-576902490-2121x1414

Word docent bij NCOI Learning

Wij zoeken inspirerende trainers, die vanuit hun expertise en passie rechtstreeks inspelen op de ontwikkeling van het “human capital” bij onze klanten. Als trainer vergroot je zo de inzetbaarheid en wendbaarheid van hun medewerkers en teams. Je maakt onze klanten klaar voor de toekomst door hen verfrissende, creatieve inzichten en handvaten aan te reiken die een antwoord bieden op de continue uitdagingen en veranderingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd. Streef jij naar impact en verandering (in mindset en gedrag) op de werkvloer?