istock-1148874293

De kern van ons verhaal

Herken je de wil om te winnen in jezelf? Dan nodigen we je graag uit om met ons mee te bouwen. Om samen te werken aan een blijvend sterker werkveld van professionals en zelfstandigen.
Welkom bij NCOI Learning.

Maak je ambitie waar

istock-938875970

Alle opleidingen en trainingen in huis

Eén van de grote voordelen van werken bij NCOI Groep is natuurlijk dat wij alle soorten opleidingen aanbieden. Ook aan onze eigen mensen. Daarmee kunnen wij je alle kennis en vaardigheden aanreiken die jij nodig hebt voor het waarmaken van al je ambities. Ambities binnen jouw huidige rol of wellicht daarbuiten.

We zoeken

Product Manager Opleidingsportfolio

Product Manager met financieel-economische achtergrond voor uitbouw en beheer van een productportfolio van klassikale en digitale opleidingen, masterclasses en erkend hoger onderwijs voor verschillende white collar beroepsdoelgroep in de Belgische markt.

 


Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar work@ncoi.be

Allround customer service expert NL/FR

Als Customer Service Expert zoeken we vooral mensen met een positieve en hands-on ingesteldheid. Ervaring verwelkomen we met open armen! Als onderdeel van het Training Service team zit je in de front linie van onze batterij (nieuwe) digitale leeroplossingen. Je werkt o.a. nauw samen met product assistenten, product managers en docenten om alles vlot te laten verlopen en onze klanten verder te helpen.


Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar work@ncoi.be

 

Digital Marketeer

Als digital marketeer ben je een lid van het marketingteam en ben je de marketing specialist voor een aantal vakgebieden en/of doelgroepen.  Je werkt actief samen met de marketing manager, project manager en/of learning consultant en maakt wervende campagnes, die je van A tot Z beheert en achteraf analyseert.  

 

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar work@ncoi.be

E-commerce manager

De E-commerce Manager werk in het hart van onze organisatie, ontwikkelt samen met het marketing team een strategie voor de (online) groei en naamsbekendheid van NCOI Learning, en haar dochtermerken M&D Seminars en Fiscaal Informatief.

Je stuurt de ontwikkeling aan van de online shop, onze marketing automation en de kanalen waarmee NCOI Learning de vele professionals en zelfstandige doelgroepen benadert.

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar work@ncoi.be

gettyimages-576902490-2121x1414

Word docent bij NCOI Learning

Wij zoeken inspirerende trainers, die vanuit hun expertise en passie rechtstreeks inspelen op de ontwikkeling van het “human capital” bij onze klanten. Als trainer vergroot je zo de inzetbaarheid en wendbaarheid van hun medewerkers en teams. Je maakt onze klanten klaar voor de toekomst door hen verfrissende, creatieve inzichten en handvaten aan te reiken die een antwoord bieden op de continue uitdagingen en veranderingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd. Streef jij naar impact en verandering (in mindset en gedrag) op de werkvloer?