Schrijf zorgeloos in met 100% garantie

Veilig klassikaal

We organiseren opnieuw klassikale opleidingen. Met social distancing en de nodige hygiënemaatregelen. Zo volg je je opleiding veilig en in alle comfort.

Switchgarantie

Kan door omstandigheden de opleiding niet klassikaal doorgaan? Dan switchen we vlot naar digitaal.

Geld-terug-garantie

Kan je de opleiding toch niet starten? Bij tijdig verwittigen (14 dagen voor start van de opleiding) krijg je je geld terug.

veiligpact_istock-1244779257

Veilig klassikaal

Vanaf september organiseren we opnieuw klassikale opleidingen. Met social distancing en de nodige hygiënemaatregelen, dat spreekt voor zich. Zo volg je je opleiding veilig en in alle comfort.

Dit najaar geeft NCOI Learning je bovendien de 'digitale switch'. Als de opleiding niet klassikaal kan plaatsvinden, doen we het maximale om ervoor te zorgen dat ze digitaal doorgaat. Met de beste leerresultaten.

snagit-qrc_nl2

Samen veilig leren

Hoe organiseren wij onze klassikale sessies op een veilige manier? En welke afspraken zorgen voor een comfortabele én veilige lesomgeving? 

Leuker leren digitaal

Digitaal opleiden mag dan nieuw zijn voor velen, maar niet voor NCOI Learning. We hadden al een ruim aanbod aan webinars. Dat hebben we de voorbije maanden systematisch aangevuld met korte online boost sessies, interactieve virtual classroomtrainingen en nieuwe leerplatformen.

Wist je trouwens dat 95% van de deelnemers die de afgelopen maanden bij NCOI Learning een digitale opleiding volgde erg tevreden was en graag terugkomt? Daarom bieden we vele opleidingen vanaf dit najaar standaard ook digitaal aan. Zo zorgen we er voor dat je kan blijven bijleren en bijbenen.

Geld-terug-garantie

Kan de geplande opleiding toch niet opstarten? Wil of kan je zelf door omstandigheden niet deelnemen, en is er geen collega om je te vervangen?


Een geld-terug-garantie zorgt ervoor dat we op jouw wens je geld zullen terugstorten. Zo helpen we je bij overmacht de kosten onder controle te houden.
Geef ons tijdig een seintje (14 dagen voor start van de opleiding) en wij doen het nodige!

blog_subsidies

Maak gebruik van opleidingssubsidies

Onze opleidingen zijn erkend door de Vlaamse Overheid, de Brusselse of Waalse overheid én jouw sectororganisatie.