NCOI Learning (voorheen Kluwer Opleidingen)

NCOI Learning maakt deel uit van NCOI Groep, de grootste particuliere onderwijsgroep van de Benelux.

NCOI Groep is bijna 25 jaar geleden in Nederland opgericht om werkenden in staat te stellen een waardevolle opleiding te volgen naast hun baan. Inmiddels werken binnen NCOI Groep meer dan 20 opleidingsinstituten samen en volgen er zo’n 200.000 mensen per jaar een opleiding of training naast hun werk.

Het is de missie van NCOI Groep om mensen in staat te stellen levenslang te kunnen leren, door onderwijs volledig af te stemmen op de individuele leerbehoefte. Daarnaast ondersteunt NCOI Groep bedrijven en publieke organisaties bij het effectief aanbieden van opleidingen aan hun medewerkers. Met meer dan 2.000 medewerkers en zo’n 4.500 freelance docenten maakt NCOI Groep mensen, organisaties en de samenleving sterker en succesvoller.

In België is NCOI NV actief met de merken NCOI Learning, Fiscaal Informatief en M&D Seminars.

Aanpak

Via ons netwerk van auteurs, trainers en vakspecialisten slorpen we voortdurend informatie op over allerlei vakgebieden. En die sturen we dan weer de markt in, onder de vorm van opleidingen voor professionals in verschillende vakgebieden.

Focus op kwaliteit

We dragen al 8 jaar het Qfor label, wonnen 3 keer de prijs voor Best Learning & Development Company tijdens de HR Excellence Awards en hebben tal van certificaten van beroepsverenigingen. We zijn ook erkend als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid. Stuk voor stuk bewijzen dat u van ons kwaliteit krijgt. En toch zijn die prijzen en erkenningen niet wat wij het belangrijkst vinden. Wij worden warm van de 93% tevredenheid bij onze klanten. Want als meer dan 9 op de 10 mensen die bij ons een opleiding volgden, zeggen dat ze er veel sterker uitgekomen zijn, dan wil dat toch iets zeggen.

Lees hier de citaten uit het QFor auditrapport.

Opleidingen voor iedereen

Eenheidsworst heeft geen zin. Opleidingen werken alleen als ze geschikt zijn voor uw kennisniveau en voor de fase van uw carrière waarin u zich nu bevindt. Daarom geven we heel veel verschillende opleidingen, op uiteenlopende niveaus en in tal van kennisdomeinen: Finance, Tax & Accounting, Legal, Sales, Marketing & Bedrijfscommunicatie, Logistiek en inkoop, IT & Project- en procesmanagement, HR & Sociaal Recht, Veiligheid, milieu en kwaliteit, Business & People management, Secretariaat & Management support, en Professional Skills.

Méér dan training

Trainingen zijn niet altijd de meest geschikte leervorm om skills en competenties bij te brengen. Daarom durven we variëren: coaching, langlopende trajecten, webinars, online boost sessies, interactieve virtual classroomtrainingen en nieuwe leerplatformen ... Focus ligt op het resultaat, niet op de vorm. Precies daarom denken we ook graag strategisch met u mee. We adviseren u over uw opleidingsbeleid en uw didactische aanpak, zodat die helemaal in lijn liggen met uw visie en nog meer impact hebben op de kracht van uw mensen.

Eén doel: u sterker maken

Onze opleidingen willen u helpen om beter te worden. Een betere specialist, een betere beslissingsnemer, een betere leider, manager, zaakvoerder, marketeer, jurist, ... Zelfs een beter team. Dat doen we omdat we ervan overtuigd zijn dat sterke mensen sterke organisaties maken.

Partners en trainers

Natuurlijk hebben we niet alle kennis over uw vakgebied zelf in huis. Dat zou ook gek zijn: de meest waardevolle informatie komt van mensen en organisaties die met hun twee voeten in de praktijk van uw sector staan.

Daarom kiezen we voor een open samenwerkingsmodel en gaan we op zoek naar sterke partners die hun kennis, know-how en expertise injecteren in onze opleidingen:

Docenten en trainers

NCOI Learning heeft een krachtig netwerk van meer dan 750 freelance docenten, stuk voor stuk vakspecialisten.

 

Beroepsverenigingen en partners

De meeste beroepsverenigingen erkennen onze opleidingen en geven hun kennis en expertise vaak door in onze trainingen en studiedagen. Hier vindt u een overzicht van de beroepsverenigingen die onze opleidingen erkennen voor permanente vorming.

Daarnaast versterken we de kwaliteit van onze opleidingen door samenwerking met deze partners:

  • Vinçotte, consultancy en services over kwaliteit, veiligheid en milieu

  • Finplan, de Vereniging voor Financiële Planning
  • BZB, de Beroepsvereniging van Zelfstandige financiële bemiddelaars

  • Partena, Experten in Sociaal Recht en Payroll Services

  • ElaN Languages, taalpartner voor een intensieve taalcoaching na elke Kluwer opleiding 

  • Xylos, partner voor toegepaste softwaretrainingen

Team

Elk jaar meer dan 25.000 professionals in ruim 5.000 bedrijven opleiden, dat vraagt om een uit de kluiten gewassen organisatie. Die hebben we.
Op deze pagina kunnen we onmogelijk iedereen aan u voorstellen. Maar we kunnen wél uitleggen met wie u straks vermoedelijk het vaakst in contact komt:

  • Productmanagers: Voor elk vakgebied hebben we specialisten in huis. Zij tekenen ons opleidingsaanbod uit. Natuurlijk doen ze dat niet uit het niets. Ze volgen de actualiteit en de trends op de voet, samen met de redactieteams van Wolters Kluwer. Ze luisteren naar de noden van bedrijven en zitten samen met vakverenigingen en stuurgroepen van praktijkspecialisten.

  • Learning consultants: Dit zijn uw persoonlijke partners. Zij buigen zich over uw specifieke noden en vertalen uw strategie naar effectieve leerprojecten. Ze bouwen een concreet leerprogramma, kiezen de geschikste leervormen en stellen trainers voor die passen bij uw organisatie en uw bedrijfswaarden.

  • Trainers en docenten: Meer dan 750 experten die hun ervaring, kennis en inzichten stroomlijnen en verpakken in boeiende en in-de-praktijk-het-verschil-makende trainingen.

Acties en promoties

Pluk de voordelen van onze lopende acties. Geregeld zetten we opleidingen in de kijker, of bieden we grote voordelen voor snelle inschrijvers. Het loont dus zeker de moeite om ons van dichtbij te volgen. Dat kan via onze nieuwsbrief, of op Facebook, Twitter en LinkedIn.