Doelstellingen

  • U zit in de vergadering van het CPBW en ontdekt regelmatig een gebrek aan efficiëntie?
  • U loopt mee met de rondgang van het CPBW in de onderneming en het stoort u dat dit niet leidt tot de gewenste resultaten.

Leer tijdens dit webinar hoe het allemaal anders kan. De nieuwe inzichten die u krijgt zullen u helpen actief bij te dragen om betere resultaten te bekomen. Dankzij praktische tips en tricks draagt u na dit webinar actief bij tot een efficiënte werking van het CPBW.

Programma

  • CPBW: veel voorkomende efficiëntieproblemen en oplossingen
  • Rondgangen: hoe aanpakken en verbeteren?
  • Praktijkvoorbeelden en -ervaringen

Docent(en)

Roger De Gruyter

Roger De Gruyter is zelfstandig preventieadviseur. Hij nam als intern en extern preventieadviseur deel aan meer dan 500 vergaderingen van het CPBW in diverse ondernemingen. Hij deed bedrijfsrondgangen met Comités en begeleidde Comités om een efficiënte en resultaatgerichte werking te verzekeren. Hij gaf voordrachten en cursussen aan leden van Comités en publiceerde in diverse vaktijdschriften. Hij is sinds 1987 mede-auteur van het Preventiezakboekje Welzijn op het Werk.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

On demand webinars kunnen omwille van regelgeving niet betaald worden met kmo-portefeuille. U kan dit on demand webinar tot 2 maand na aankoop bekijken.

Accreditatie:
  • FOD WASO Permanente vorming voor de preventieadviseur conform art. II. 4-4 van de Codex Welzijn op het Werk, 1 uren (Op aanvraag, mail naar contact@ncoi.be)
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data