Behaalde je eerder het getuigschrift van EHBO-hulpverlener? Dan moet je volgens de wetgeving jaarlijks een bijscholing van minstens 4 lesuren volgen (KB van 15.12.2010 betreffende de eerste hulp). Met deze bijscholing EHBO zorg je ervoor dat je EHBO-brevet geldig blijft.

Doelstellingen

Deze bijscholingssessie bestaat uit een herhaling van de basisopleiding en praktijkoefeningen. Na het volgen van deze bijscholing ontvang je een bijscholingsbewijs.

Pluspunten

Je krijgt les van gespecialiseerde trainers in eerste hulp die zelf voortdurend bijgeschoold zijn.

Na het volgen van deze bijscholing ontvang je een bijscholingsbewijs.

"

De praktische kennis van de lesgever, en de aangereikte formulieren zijn een grote hulp voor het uitbouwen van een degelijk ehbo-gebeuren binnen het bedrijf.

"
Donald Martens, preventieadviseur, Keramo Steinzeug
"

Ik ben aangenaam verrast door de vriendelijke en professionele aanpak en heel tevreden met de gekregen informatie en syllabus.

"
Marjolijn Geschier, verpleegkundige, Universiteit Gent
"

Zeer bruikbaar in de praktijk! Zeer duidelijk weergegeven wat nodig is om aan de ehbo-wetgeving te voldoen. Zeer toepasbaar op iedere grootte van bedrijf.

"
Astrid Valkenborgh, preventie - kwaliteitscoördinator, Roam Chemie

Programma

  • Algemene interventieregels
  • Reanimatie, bewustzijnsstoornissen en gebruik van een AED-toestel (defibrillator)
  • Ademhalingsstoornissen
  • Bloedsomloopstoornissen
  • Bloedingen
  • Wondverzorging

Praktische informatie

Prijs: 117 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partner(s)

Inschrijven

Data