Doelstellingen

Biodiversiteit creëert ook waarde op bedrijventerreinen. Het brengt leven in de werkomgeving, met meer ‘klimaatproof’ buitengroen dat robuuster en beter bestand is tegen negatieve invloeden van vervuiling, vermesting of verdroging. Tijdens dit webinar leert u hoe u daaraan begint, welke verwachtingen en mogelijke hindernissen erbij komen en wat het belang is van goede communicatie over zo’n project.

 

Programma

Biodiversiteit op bedrijventerreinen

  • aanpak
  • valkuilen en succefactoren
  • projectcommunicatie: wie, wat, hoe, wanneer?
  • tips en tricks

Docent(en)

d_04230
Herman Dierickx

Herman Dierickx, Algemeen Ziekenhuis Jan Portaels

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Als u abonnee bent van senTRAL is dit webinar inbegrepen in uw abonnement: klik ‘Mijn webinars’ om te registreren of te herbekijkenAls u abonnee bent van senTRAL is dit webinar inbegrepen in uw abonnement: klik ‘Mijn webinars’ om te registreren of te herbekijken

Accreditatie:
  • DOM Permanente Vorming Milieucoördinatoren conform art. 4.1.9.1.2 van Vlarem, 1 uren
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data