In maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) speelt het bepalen van de ‘CO2-footprint’ of ‘carbon footprint’ of de algemene ecologische voetafdruk van producten, materialen en activiteiten een belangrijke rol. Er bestaan meerdere tools om de deze effecten in kaart te brengen en de effectiviteit van alternatieven te evalueren. Ontdek er alles over tijdens dit webinar. Dirk Van den Broecke is expert op het vlak van energie, de ecologische voetafdruk en de Bilan Carbone methode voor de berekening van broeikasgas-uitstoot.

Met bijscholingsattest voor de preventieadviseur of milieucoördinator

Na afloop van het webinar kunt u enkele testvragen beantwoorden waarmee u een bijscholingsattest voor de preventieadviseur of de milieucoördinator kunt krijgen.

Inbegrepen in het Sentral abonnement

Dit webinar is inbegrepen in het SenTRAL abonnement. SenTRAL abonnees krijgen twee weken voor de startdatum van elk webinar een link via email. Om gratis deel te nemen volstaat het om via die link in te schrijven. 

Docent(en)

Dirk Van den Broecke

Dirk Van den Broecke, consultant, DVdB Consulting

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

On demand webinars kunnen omwille van regelgeving niet betaald worden met kmo-portefeuille. U kan dit on demand webinar tot 2 maand na aankoop bekijken.

Accreditatie:
  • DOM Permanente Vorming Milieucoördinatoren conform art. 4.1.9.1.2 van Vlarem, 1 uren
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partners

Inschrijven

Data