Tijdens dit webinar ontdekt u de antwoorden op de volgende vragen:

  • Hoe ver gaat de juridische aansprakelijkheid van de milieucoördinator?
  • Wat zijn de mogelijke gevolgen van verkeerde of onvolledige adviezen?
  • Hoe kan de milieucoördinator de decretaal vastgelegde taken het best invullen om boetes te vermijden?

Inbegrepen in het senTRAL-abonnement

Dit webinar is inbegrepen in het senTRAL-abonnement. SenTRAL-abonnees krijgen twee weken voor de startdatum van elk webinar een link via e-mail. Om gratis deel te nemen volstaat het om via de link in te schrijven. 

Met bijscholingsattest voor de preventieadviseur of milieucoördinator

Na afloop van het webinar kunt u enkele testvragen beantwoorden waarmee u een bijscholingsattest voor de preventieadviseur of de milieucoördinator kunt krijgen.

Bestemd voor

  • milieucoördinatoren
  • milieufuncties binnen bedrijven

 

Docent(en)

Jeroen Beghin

Jeroen Beghin, milieucoördinator, pH7

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

On demand webinars kunnen omwille van regelgeving niet betaald worden met kmo-portefeuille. U kan dit on demand webinar tot 2 maand na aankoop bekijken.

Dit webinar is inbegrepen in het senTRAL-abonnement. Om als senTRAL-abonnee gratis deel te nemen dient u in te schrijven via de webinar pagina op senTRAL.

Accreditatie:
  • DOM Permanente Vorming Milieucoördinatoren conform art. 4.1.9.1.2 van Vlarem, 1 uren
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partners

Inschrijven

Data