Doelstellingen

Na een laatste grondige update van het reglement op de elektrische installaties in het KB van 4 december 2012 werd de structuur van het AREI een tijd geleden volledig herzien.  Het ‘nieuwe’ AREI is sinds juni 2020 een feit. Wat betekent dat in de praktijk? Worden er zaken verduidelijkt? En wat moet u als preventieadviseur daarvan onthouden?

Inbegrepen in het senTRAL abonnement

Dit webinar is inbegrepen in het SenTRAL abonnement. SenTRAL abonnees krijgen twee weken voor de startdatum van elk webinar een link via email. Om gratis deel te nemen volstaat het om via die link in te schrijven. Dit webinar is ook toegankelijk voor abonnees van Electrosafe.

Bestemd voor

Preventieadviseurs, met of zonder specifieke elektrotechnische vakkennis

Docent(en)

Steven Vanvaeck

Steven Vanvaeck, technical manager electricity, Vinçotte

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

On demand webinars kunnen omwille van regelgeving niet betaald worden met kmo-portefeuille. U kan dit on demand webinar tot 2 maand na aankoop bekijken.

Accreditatie:
  • FOD WASO Permanente vorming voor de preventieadviseur conform art. II. 4-4 van de Codex Welzijn op het Werk, 1 uren
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partners

Inschrijven

Data