Embrace difference!

Wat een jaar 2020 hebben we achter de rug! Disruptief, flexibel, nieuw normaal, … Termen waarmee we te pas en te onpas werden bestookt. We zijn van het kastje naar de muur geslingerd en we hebben geleerd om verandering te aanvaarden als onvermijdelijk. Wat als we nu voor onszelf onze eigen verandering initiëren: niet meer opgelegd, maar zelf gestuurd.

2021 wordt het jaar om alles te herdenken, alles in vraag te durven stellen en 'anders' ook te durven omarmen.

In deze studiedag leer je:

  • verandering niet enkel te omarmen, maar ook mee richting te geven
  • vorm te geven aan joùw nieuw normaal
  • mentaal fit te blijven zodat je je collega/manager/partner niet achter het spreekwoordelijk (virtueel) behang gaat plakken …
  • anderen mee aan te sturen in verandering, als ‘change agent’
  • beter afspraken te maken voor het ‘hybride’ werken
  • digitale tools voor een beter evenwicht kennen

Klassikaal of digitaal: jouw keuze!

En omdat we zélf ook in ons nieuw normaal zijn gegooid, en we ook zélf de tijd hebben genomen om het ons helemaal eigen te maken, bieden we met plezier deze dag zowel klassikaal als digitaal aan!

Dit jaar kies je de leerervaring waar jij je het best bij voelt:

klassikale-opleiding_win-winter_istock-1093925980
Klassikaal

Je komt op 15 juni naar het Van der Valk Hotel in Antwerpen en leert samen met de andere aanwezige assistants en trainers. Onze sprekers en gastvrouw Gina Peeters ontvangen jou met veel plezier persoonlijk. We zouden willen zeggen ‘met open armen’, maar dat zal jammer genoeg nog figuurlijk moeten geïnterpreteerd worden. Want uiteraard ontvangen wij jou in veilige omstandigheden en volgens de Coronamaatregelen die op dat moment van toepassing zijn.

Lees meer
sevpa_nj20_cover_dame_laptop_headset_online_secretariaat_istock-1006658052
Digitaal (livestream incl. ‘Assistant Experience Box’)

Wij brengen op 15 juni de Management Assistant Studiedag naar jou toe en je volgt digitaal én live de sessies van bij jou thuis of vanop jouw bureau. En om je helemaal mee te krijgen in de sfeer, sturen we jou op voorhand per post onze exclusieve 'Assistant Experience Box'. Zo kan je ook digitaal optimaal genieten van het event, met enkele leuke extraatjes om jouw dag compleet te maken. Sit back, relax en geniet!

Lees meer

Je gastvrouw voor vandaag: Gina Peeters!

gina-peeters
Gina Peeters

Gina Peeters heeft na haar carrière in het medialandschap, met heel veel passie haar professioneel roer omgegooid. Hierin is zij dé uitgelezen ervaringsdeskundige om jou te helpen jouw nieuwe normaal vorm te geven. Als cognitieve gedragscoach, breinexperte en talentcoach geeft Gina incompany, online en face-to-face trainingen en coachings. Als public speaker inspireert, informeert en motiveert ze elk publiek met haar passie, enthousiasme en expertise als presentatrice.

Lees meer

Laat je overtuigen...

Je gastvrouw: Gina Peeters

Elke De Wit, Product Manager Secretariaat, aan het woord

Programma

09:00 - 09:15
Onthaal en welkom door onze gastvrouw Gina Peeters
09:15 - 10:45

Yes, it is different … Resilience in tough times

Iraïs Browaeys
10:45 - 11:05
Pauze
11:05 - 12:05

Craft your new normal!

Gina Peeters
12:05 - 13:05
Lunch
13:05 - 14:05

Maak de change agent in jou wakker

Anton Maes
14:05 - 14:20
Bewegingspauze met Gina Peeters
14:20 - 15:20

De ‘hybride’ werkplek: harder werken wordt slimmer werken

Ann De Bisschop
15:20 - 15:50

Digitale tools voor jouw ‘nieuw normaal’

Bjorn Van Cotthem
15:50 - 16:00
Pauze
16:00 - 16:30

Balen màg! De kunst van het ongelukkig zijn

Isabelle Hoebrechts
16:30 - 16:40
Wrap up door Gina Peeters

Je resultaat: een dag om ...

… geïnspireerd te worden

Topsprekers delen hun nieuwste inzichten, tips en tools die je leven als management assistant heel wat eenvoudiger maken. Zo heb je alles in handen om je eigen verandering te initiëren: niet meer opgelegd, maar zelf gestuurd.

… te delen met je collega’s

Want je komt uiteraard niet alleen. De hele dag kan je ongedwongen ervaringen, weetjes en raad uitwisselen met de mensen die jou het best begrijpen: je collega-management assistants!

… meteen mee aan de slag te gaan

We gaan verder dan mooie theorieën en verhelderende tactieken. Onze concrete tips zijn werkvloer-proof. Je voelt, ziet en merkt meteen het verschil. Ready, set, go!

… je motivatie te boosten

Een bron boordevol inspiratie, tips, nieuwe contacten en energie. Net wat je nodig hebt om je nieuw normaal zelf vorm te geven en anderen mee aan te sturen in verandering.

… in de spotlights te staan

Deze dag draait om management assistants. Jij dus. Wij zorgen voor boeiende sprekers en een inspirerende setting. Je hoeft enkel te genieten en vol te tanken met positieve energie!

Laat u inspireren

Enkele enthousiaste deelnemers aan het woord

Deze dag met interessante onderwerpen gaf een energieboost. Fijn om terug buiten te kunnen komen.

Isabelle Van de Velde , coördinator directiezaken , Aquafin

In 3 woorden: Educatief - Leerrijk - Ontspannend

Chantal Spors , managementassistant , VDAB

Aangename en boeiende dag. Het enthousiasme en de vakkennis van de sprekers nodigt uit om je verder in de materie te verdiepen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Brigitte Busschots , dienstverantwoordelijke Managementassistenten , GZA vzw

Ondanks de moeilijke omstandigheden werd deze dag goed georganiseerd. Telkens een interessante ontmoeting met collega's, en via de lezingen kan je de dagelijkse routine doorbreken en van een andere kant belichten. Een afspraak om jaarlijks naar uit te kijken!

Daniella Lanckman , managementassistant , Barry Callebaut Belgium nv

Het was een leerrijke en toch ontspannende dag, zeker voor herhaling vatbaar.

Marleen Mannaert , managementassistant , VDAB

Prima uitgebalanceerde combinatie van boeiende presentatoren, actuele thema's en speciale locatie. Dit zorgde voor een fijne Management Assistant Day waar ik met een goed gevoel aan terug denk. Ik kom graag terug :-)

Kris Moons , managementassistant , Agfa-Gevaert

Sprekers

d_03104
Isabelle Hoebrechts

Isabelle Hoebrechts is een vrouw voor wie menselijke contacten en waarden voorop staan. Ze gaat alleen voor zaken waar ze echt in gelooft en zet zich vol passie, positiviteit en ondernemingsgoesting in voor menselijk kapitaal. Met meer dan 20 jaar ervaring in strategisch management, communicatie en human resources, richtte ze 361° op. Daarnaast is Isabelle mentor en strategisch consultant bij verschillende kmo-bedrijven. Ze stimuleert al heel haar carrière vrouwelijk ondernemerschap en begeleidt veel ondernemers via haar steun, inspiratie en nieuwe kennis. Haar missie? Mensen weer met veel plezier en vanuit de juiste motivatie laten leven én werken. Isabelle schreef al verschillende boeken rond waarden, leiderschap en stressbeheersing. Allemaal zaken die in onze VUCA-wereld meer dan ooit nodig zijn.

Lees meer
d_04155
Gina Peeters

Gina Peeters ruilde haar passie voor presenteren in voor haar andere passie: mensen helpen en begeleiden bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling en zoektocht naar antwoorden op kleine en grote levensvragen. Ieder mens is uniek en verdient dan ook een unieke aanpak. Professioneel koos ze voor een rol achter de schermen en vandaag is ze een gedreven coach die gelooft in de kracht die in elk van ons schuilt. Als gecertificeerde gedragscoach leert ze je om te gaan met (sociale media) stress en angsten.

Lees meer
D_02568.jpg
Anton Maes

Anton Maes is organisatiepsycholoog en expert in veranderingsmanagement, interne communicatie en strategische werkplekontwikkeling: het ontwikkelen van werkplekconcepten op maat van de gewenste cultuur en strategie van een organisatie. Hij heeft een achtergrond als communicatiespecialist en begeleidde als ADKAR gecertifieerde changemanager de afgelopen jaren zowel grote ondernemingen als de overheid naar nieuwe samenwerkingsvormen. Hierbij richt hij zich op het begrijpen en bijsturen van het gedrag van gebruikers alsook de leiderschapscultuur. Anton hecht erg veel belang aan een evidence based benadering en dit vertaalt zich in contacten met universiteiten, hogescholen en onderzoekscentra zoals het CFPB in Delft. Hij is een enthousiast spreker en ervaren lesgever. Sinds 2010 is hij bezieler van het consultancybedrijf brainmove dat talloze grote organisaties heeft begeleid op weg naar een nieuwe werkomgeving gekoppeld aan een andere manier van werken.

Lees meer
irais-browaeys
Irais Browaeys

Irais Browaeys is altijd gepassioneerd geweest door sport en psychologie. Immer enthousiaste doorzetter, groeide ze snel haar carrière als marketingmanager in de sport en vrije tijd. Als gecertificeerd integratieve psychotherapeut én gepassioneerd triatleet, belichaamt ze de geest van duursporten en het mentale spel dat daarbij hoort, wetende dat succes boven alles draait om doorzettingsvermogen, volledig betrokken zijn en je doelen in kleine stapjes behalen. Met sport als oorsprong van mentale coachingstechnieken, heeft Iraïs haar passie voor sport, business en psychologie samengevoegd tot de rol van trainer, coach en keynote spreker bij Mentally Fit.

Lees meer
ann-de-bisschop
Ann De Bisschop

Ann De Bisschop werkte meer dan 25 jaar in de media en bekleedde meerdere directiefuncties. Ze zette de radiozenders Qmusic en JOE succesvol op de kaart. Daarna is ze zich gaan toeleggen op het welzijn van de medewerkers van Medialaan, onder andere ook als Wellbeing Director voor de hele mediagroep. Ze beseft als geen ander dat het werkklimaat en -ritme in veel bedrijven een hoge tol eist. Volgens Ann kan het anders en beter. “Aftellen naar maandag” heet haar eerste boek, waarin ze zich richt tot de medewerker zélf. Authentiek en hands-on, kiest Ann in haar keynotes voor een mix van concrete tips & tricks voor een beter evenwicht en strategische tips voor betere afspraken in het bedrijf. Omdat het welzijn van de medewerkers een gedeelde verantwoordelijkheid is van én de medewerker, én de leidinggevende én de organisatie, besloot ze een tweede boek te svchrijven, gericht aan de managers: Wellbeing=Winst

Lees meer
bjorn-van-cotthem
Bjorn Van Cotthem

Bjorn Van Cotthem heeft altijd een voorliefde en ook aanleg gehad voor IT en digitalisering.  Als Technische Coach/ Softskills Trainer en IT Trainer ligt zijn focus vooral op productiviteit met de verschillende Microsoft tools. Bjorn is Microsoft Certified Trainer en coacht vandaag professionals om hun persoonlijke & teamgerichte productiviteit te verhogen met de online tools zoals MS Teams, Google Meet, Zoom,..

Lees meer

Ideale eventlocatie!

van-der-valk-hotel-borgerhout
Van der Valk Hotel Antwerpen

Dit congres gaat door in het Van der Valk Hotel Antwerpen, dat recent een make-over heeft gehad. De vergaderzalen zijn allemaal uitgerust met professionele hightech apparatuur, wifi en klimaatbeheersing. Daarnaast is het hotel zeer vlot bereikbaar met de wagen (gratis ruime parking beschikbaar), de trein en/of de tram. De routebeschrijving vind je hier.

De ideale eventlocatie bij uitstek dus!

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 686 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.

Profiteer van onze teamkorting!

Breng uw collega's mee (*) en maak gebruik van onze interessante teamkorting: 20 % korting voor de tweede persoon, 30 % voor de derde, 40 % voor de vierde. Vanaf de vijfde collega betaalt u maar de helft.

(*) Deze korting geldt ook voor deelnemers van de livestream

 

Partner(s)

Inschrijven

Data