Veel goede verkopers groeien door naar de rol van salesmanager. Maar ze missen vaak de juiste managementskills om een team te leiden. Om een salesteam succesvol te coachen – zeker in the field – zijn andere vaardigheden nodig. Tijdens dit webinar wordt ingegaan op 4 essentiële skills voor succesvolle salescoaching en de vraag hoe je als salescoach echt het verschil kan maken.

Bestemd voor

  • (toekomstige) sales managers/directie
  • commercieel managers
  • sales en marketing managers
  • (inter)national key account managers

Programma

Volgende topics komen aan bod:

  • Hoe beslis je wie je zou moeten coachen?
  • Wat precies kan je coachen?
  • Wat is het impact van ‘onboarding’?
  • Waarom ‘iteratief’ coachen?

Docent(en)

d_03825
Chris Delvaux

Chris Delvaux is senior consultant en zaakvoerder van THRUST. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in ad interim sales managementfuncties en in het begeleiden van organisaties op vlak van commerciële strategie, go-to-market optimalisatie, business model innovatie en service design. Chris begeleidt en coacht sales managers en verkoopdirecteuren bij commerciële transformaties en bij de verbetering van commerciële effectiviteit. Zijn focus ligt op klantrelaties, verkoop en teams. Zijn klanten zijn bedrijven uit diverse sectoren, zoals verzekeringen, farma, medical devices, voeding, textiel, machinebouw, computers en financiële diensten. Chris is getraind in service design thinking (Amsterdam) en in business model innovatie (St. Gallen).

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

On demand webinars kunnen omwille van regelgeving niet betaald worden met kmo-portefeuille. U kan dit on demand webinar tot 2 maand na aankoop bekijken.

Op zoek naar meer ideeën, tools en methoden salesmanagement te vernieuwen? De modulaire Masterclass Sales Management biedt het ideale vertrekpunt om uw aanpak te optimaliseren voor een context van snel veranderende klantrelaties, digitale en technologische innovaties.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data