Sales en customer centricity: een uitdaging!

In sales is stilstaan achteruitgaan. Want de markt verandert. De wensen van de consument evolueren. En de verkooptechnieken die ooit zo doeltreffend waren, zijn toe aan vernieuwing. Hoe overleeft u in die context? Door u flexibel op te stellen en uw saleservaring geregeld aan te vullen met nieuwe inzichten – tijdens een verkooptraining.     

Verkoopt u niet, maar gaat u wel dagelijks om met klanten? Dan herkent u die situatie ook. Customer centricity is tegelijk uw doel en uw middel. En dankzij de trainingen rond sales en klantgerichtheid van NCOI Learning verliest u die klant geen moment uit het oog.

Zó scherpt u uw verkooptechnieken en customer centricity aan

  1. U krijgt waardevolle inzichten van succesvolle salesmanagers en commerciële experts.
  2. U groeit als beginner of gevorderde salesprofessional in uw rol door concrete oefeningen en rollenspelen. Zo verstevigt u uw huidige salesvaardigheden.
  3. U krijgt directe feedback op uw eigen cases en projecten en op de vraagstukken waarmee u dagelijks worstelt: van salesgesprekken en verkoopmanagement tot customer service.

Opleidingen in de kijker

Modulair traject Sales Management: een boost voor je carrière

Sales zit u in het bloed. Zoveel is zeker. En om uw rol en verantwoordelijkheden helemaal af te stemmen op de gewijzigde klantrelatie en de sterke opkomst van digitale en technologische mogelijkheden is dit Sales Management- traject uw ideale vertrekpunt. Geef een boost aan uw salesmanagement-carrière.

Volg deze opleiding

untitled-design-36

Hoe sterk zijn jouw luistervaardigheden?

Als verkoopprofessional is het cruciaal om actief te luisteren naar jouw klant. Hoe is het vandaag gesteld met je luistervaardigheden?

Doe de test! 😉

Download uw opleidingsbrochure Sales

met een volledig overzicht van alle opleidingen Sales

Download uw brochure Masterclass Sales Management

en geef een boost aan uw salesmanagement-carrière

Download uw brochure Salestraining voor starters

en ontwikkel uw commercieel talent tijdens onze verkooptraining

Wat zeggen onze klanten?

"

'Masterclass Sales Management van A tot Z' is een zeer goede review van alle aspecten van sales! Gepassioneerd gebracht vanuit de praktijk. Zeer nuttig en direct toepasbaar.

"
Filip Schiettecat, Director Global Business Development, Siemens
"

Qua inhoud is de training 'Sales: training voor starters' een ideale kapstok om je verkoopsgesprek aan op te hangen. Na deze opleiding beschik je over een concreet actieplan met praktische tips & tricks.

"
Niki Claes, Technical Department manager, Wago Belux
"

De opleiding ‘Business Development Management’ geeft de chaos omtrent Business Development structuur. Dit van een idee tot uiteindelijke groei ervan.

"
Tom Beirnaert, Business Development Manager, Advenso
"

De opleiding ‘Optimaliseer uw persoonlijke verkoopstijl’ is een zeer goede en bruikbare opleidig wat zal bijdragen tot een betere en efficiëntere verkoopstijl.

"
Yves Vleugels, account manager, Euro Pool System België

Advies op maat

gude-06
Advies nodig over een van deze opleidingen?

Gude Verhaert
Productmanager
Tel.: +32 15 79 16 73
gverhaert@ncoi.be

Lees meer
klop-lc-009
Groepsopleiding op maat van uw bedrijf?

Koen Dierckx
Learning consultant
Tel.: +32 15 79 16 42
kdierckx@ncoi.be

Lees meer
Webinar Unlimited

Oneindig kijken en bijleren, waar en wanneer u wilt. Een persoonlijk abonnement waarmee u zoveel live of on demand webinars kunt volgen als u maar wilt. En dit gedurende 365 dagen, voor slechts 600 euro per jaar. 

Ontdek het abonnement