Met het laagdrempelige Adobe Spark maak je zelf krachtige visuals die beelden, tekst, stickers en icons bevatten. De drieledige tool laat toe beelden tot mini-animatie om te vormen zodat jouw post eruitspringt op de socials. Een landingspagina maken om je product of event te promoten of een langer verhaal te vertellen? Ook dat is geen probleem met Spark Page.

Deze training loodst je doorheen de krachtige brand feature en laat je toe voor jezelf en je team een merk en templates in te stellen zodat iedereen snel en on-brand social media assets kan maken.

Pluspunten

In deze halve dag rond Adobe Spark ga je concreet aan de slag:

 • Je werkt op een iMac waar meteen de passende Adobe software op staat.
 • Voor de training is het dus niet nodig om over een eigen adobe licentie te beschikken.
 • De groepen zijn bewust beperkt om je maximaal te kunnen begeleiden.
 • Na een introductie van de theorie en best practices over de workflow schakel je meteen over naar de praktische toepassing.

Bestemd voor

Voor marketeers, communicatiemedewerkers en social media managers die zelf en in team sneller

social media middelen willen maken en op zoek zijn naar een veelzijdige tool die dat mogelijk maakt.

Programma

 • Adobe Spark Post - Page - Video
 • Je merk (of meerdere brands) opzetten en beheren
 • Merk templates maken en verdelen in je team
 • Werken met Spark Post
 • Werken met Spark Page
 • Werken met Spark Video

Docent(en)

d_04591
Michael Buelens

Michael is Adobe Certified Instructor bij Typografics' Talent Academy met een specialisatie in design en layout solutions. Al meer dan tien jaar geeft hij opleidingen in Adobe tools zoals InDesign, Photoshop, Illustrator, Première Rush, Lightroom, Dimension en meer ... aan zowel beginners als gevorderde users. Zijn focus ligt op het efficiënt gebruiken van de software met als doel een tijdsbesparende en logische workflow te ontwikkelen. Het moeilijkste aan opleiding geven is volgens hem de gewoontes van een cursist veranderen. Vanuit die filosofie ontwikkelde hij zijn trainingstechniek en tracht hij deelnemers hun honger naar kennis aan te wakkeren zodat ze het pad van levenslang leren willen bewandelen.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 200 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Documentatie:

Geboeid door visuele communicatie, storytelling en hands-on tools om je grafische talenten te ontwikkelen? Check dan zeker eens ons aanbod Storytelling en visuele communicatie. Helemaal op maat van de creatieve marketeer en communicatieprofessional!

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partner

Inschrijven

Data