Als je als marketeer één grafische tool onder de knie moet krijgen, dan is de keuze snel gemaakt : Photoshop!

Hoewel andere tools misschien erg laagdrempelig zijn in gebruik, zijn ze vaak ook beperkt qua mogelijkheden. Photoshop daarentegen is pure visuele magie.

Van bijwerken en uitsnijden van beelden tot samenstellen van nieuwe beelden op basis van verschillende foto’s … Photoshop kan het. Wil je een banner efficiënt opmaken en exporteren in diverse formaten of een animated GIF vormgeven? Ook dan klaart de app de klus.

Kortom: Photoshop is als een grafisch zwitsers zakmes en daarom ook dé ideale tool voor marketeers.

 

 

 

Pluspunten

In deze ééndaagse 'Photoshop voor marketeers' ga je concreet aan de slag:

 • Je werkt op een iMac waar meteen de passende Adobe software op staat.
 • Voor de training is het dus niet nodig om over een eigen adobe licentie te beschikken.
 • De groepen zijn bewust beperkt om je maximaal te kunnen begeleiden.
 • Na een introductie van de theorie en best practices over de workflow schakel je meteen over naar de praktische toepassing.

 

Bestemd voor

Voor marketeers en communicatiemedewerkers die zelf meer en betere visuele communicatie willen vormgeven en op zoek zijn naar een krachtige tool die dat mogelijk maakt.

Programma

 • Kwaliteitsvolle beelden maken voor het web
 • Achtergrond verwijderen uit foto's
 • Een beeld samenstellen uit verschillende beelden
 • Retouches en effecten toepassen
 • Meerdere formaten tegelijk maken
 • Een animated GIF maken
 • Beelden en GIFs exporteren

Docent(en)

d_04591
Michael Buelens

Michael is Adobe Certified Instructor bij Typografics' Talent Academy met een specialisatie in design en layout solutions. Al meer dan tien jaar geeft hij opleidingen in Adobe tools zoals InDesign, Photoshop, Illustrator, Première Rush, Lightroom, Dimension en meer ... aan zowel beginners als gevorderde users. Zijn focus ligt op het efficiënt gebruiken van de software met als doel een tijdsbesparende en logische workflow te ontwikkelen. Het moeilijkste aan opleiding geven is volgens hem de gewoontes van een cursist veranderen. Vanuit die filosofie ontwikkelde hij zijn trainingstechniek en tracht hij deelnemers hun honger naar kennis aan te wakkeren zodat ze het pad van levenslang leren willen bewandelen.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 400 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Documentatie:

Geboeid door visuele communicatie, storytelling en hands-on tools om je grafische talenten te ontwikkelen? Check dan zeker eens ons aanbod Storytelling en visuele communicatie. Helemaal op maat van de creatieve marketeer en communicatieprofessional!

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partner

Inschrijven

Data