Sinds de start van de coronacrisis zitten mensen 50% méér op sociale media. Hoe kan je daar als marketeer slim gebruik van maken? Hoe bouw je vandaag je merk en je volgers uit op sociale media om daar dan na de crisis de vruchten van te plukken?

In dit webinar gaat digital marketing experte Romana De Bruyne in op de specifieke vraag : Hoe zet je sociale media juist in in een tijd waarin de "screen tijd " ontploft is en mensen een helpende mindset hebben?

Pluspunten

In een reeks webinars van telkens 2 uur geven we je enkele praktische tips over hoe je je marketingactiviteiten in deze bijzonder coronatijd slim en relevant opzet.

Bestemd voor

Marketeers en communicatiemedewerkers die op zoek zijn naar praktische tips om marketing efficiënt in te zetten in coronatijd.

Een minimum ervaring als beheerder van de social media account van je organisatie is wel aangewezen. Op die manier kan de docente meteen naar de essentie gaan.

Programma

Praktische tips voor een verantwoorde social media strategie die ook na de crisis rendeert

Docent(en)

d_04355
Romana De Bruyne

Al 3,5 jaar is Romana het manusje-van-alles bij Invisible Puppy. Met een gezonde portie nieuwsgierigheid raakt ze dan ook graag diverse domeinen aan, om zo haar brede kijk op het digitale marketing landschap te behouden. Maar dat doet haar niet afwijken van de passie die haar het meest enthousiasmeert: het begeleiden van KMO's bij hun content marketing en social media vraagstukken, aangevuld met het lesgeven. Zo is geen enkele trend of tool haar nog onbekend. Kortom: of je vraag nu gaat over on-page SEO, contentcreatie of social media advertising / strategie - Romana denkt graag met jou de volgende stappen uit.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 100 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

On demand webinars kunnen omwille van regelgeving niet betaald worden met kmo-portefeuille. U kan dit on demand webinar tot 2 maand na aankoop bekijken.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partner

Inschrijven

Data