Digital Marketing: Moving forward

Je bent geen newbie meer in digital marketing maar toch.... De finesses heb je nog niet helemaal onder de knie. En wat meer inzicht in enkele specifieke online marketingtechnieken is welkom. Kies dan voor het Intense-pakket.

Dit pakket focust op trending topics zoals storytelling en contentmarketing maar ook op meer strategische inzichten rond efficiënt gebruik van je social media kanalen en de laatste Google updates met impact op zoekresultaten en zichtbaarheid van je brand en producten.

Uw resultaten

Door de 4 opleidingen uit het Intense pakket te volgen ben je niet alleen mee met de essentiële vaardigheden van digitale marketeers , maar blijf je meteen ook bij met de trends om je marketingtargets halen.

Bestemd voor

Elke marketeer of communicatie professional die zijn of haar praktische kennis over digitale marketing wil aanscherpen, opfrissen of up-to-date wil houden.

Praktische informatie

Prijs: 3 081 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

Je wilt een op maat gesneden opleidingspakket? Met opleidingsmodules die need to know zijn voor jouw kennis- en ervaringsniveau. Naast het Intense-pakket bieden we ook nog 2 andere pakketten aan:

Bij aankoop van één van onze pakketten en krijg je bovendien 20 % korting!

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

De reeks bestaat uit verschillende modules. Schrijf in voor de volledige reeks

Module 1: Social media strategie 2.0

Module 2: Content marketing: straffe content inzetten voor blijvende resultaten

Module 3: Storytelling: verhalen maken merken