Digital marketing: uw volgende stap in onlinemarketingtechnieken

Je bent geen newbie meer in digital marketing maar toch.... De finesses heb je nog niet helemaal onder de knie. En wat meer inzicht in enkele specifieke online marketingtechnieken is welkom. Kies dan voor het Intense-pakket. Dit pakket focust op trending topics zoals storytelling en contentmarketing maar ook op meer strategische inzichten rond efficiënt gebruik van je social media kanalen en de laatste Google updates met impact op zoekresultaten en zichtbaarheid van je brand en producten.

Pakketprijs (incl. 20 % korting) : € 3.081 excl. btw

Welke opleidingen zitten in het Intense-pakket?

Online adverteren in Google en op social media

Online advertsing is een must om visibiliteit te krijgen op het internet en op sociale netwerken. Het is dé ideale manier om de juiste doelgroep te bereiken. Meer en meer bedrijven zien het belang in van online adverteren en zijn dan ook op zoek naar de meest relevante en efficiënte manier van online adverteren. In deze training bekijken we hoe je online advertenties kan opzetten, welke kanalen het best bij je doelgroep en budget passen en hoe je je advertentiecampagnes meet en optimaliseert.

2 dagen - van 09:00 tot 17:00

Sociale media strategie 2.0

Wat hebben sociale media ons na al die tijd eigenlijk opgebracht? Het is tegenwoordig een veelgestelde vraag binnen vele organisaties. Bedrijven zijn enkele jaren geleden massaal op de trein van de sociale netwerken gesprongen en hebben er pas onderweg een strategie rond gebouwd. Vandaag kampen veel organisaties daardoor met het probleem dat deze opzet eerder tot chaos leidt dan dat ze resultaat bevordert, zeker in een snel veranderend landschap als dat van sociale media. Hoog tijd dus om uw sociale media te ontwarren en een georganiseerde, schaalbare strategie op te stellen.

1 dag - van 09:00 tot 16:30

Contentmarketing

Content verdient een centrale plek in uw marketingstrategie. Want interessante content creëren, is complexer dan het lijkt. Wat wilt uw doelgroep? Via welk kanaal? Wat is uw uiteindelijke doel? Zomaar wat content in het rond verspreiden, levert weinig op. Sterke marketingresultaten bouwt u op met een doordachte content marketing strategy. Tijdens de 1-daagse opleiding 'Content marketing’ leggen wij u in een klare en heldere taal uit wat content marketing is, wat het belang is en hoe u binnen uw organisatie aan succesvolle content marketing kunt doen.

1 dag - van 09:00 tot 17:30

Storytelling

Storytelling gaat over het toevoegen van emotionele, rationele of zelfs esthetische lijnen aan uw communicatie. Om het meenemen van mensen in een verhaal waarin ze zich herkennen, waarover ze kunnen meedenken en sterker nog: wat ze graag ook verder vertellen. En net daarom is storytelling voor bedrijven van belang. In deze training schrijft u zelf uw eigen verhaal, worden uw teksten geanalyseerd, herschreven en gaat u op zoek naar de redenen waarom de ene tekst vlotter klinkt dan de andere en hoe u kunt spelen met ritme, structuur, doelgerichtheid, ... Of het nu gaat om marketingacties, corporate of interne communicatie, deze praktische inzichten zijn toepasbaar voor uw geschreven teksten maar evengoed voor speeches en presentaties. 

2 halve dagen - van 14:00 tot 17:30

Niet direct iets gevonden?

Basic Academy

Digital marketing is relatief nieuw voor jou. Zoek je een traject waarmee je toch al de eerste stappen kunt zetten in digital marketing? Kies dan voor het Basics-pakket.

Deep Dive Academy

Digital marketing is part of your (marketing)job. De basics zijn gekend en u vindt uw weg in multichannel campagnes en customer journeys. Wat er nog rest? Een deep dive in de nieuwigheden. Kies dan voor het Deep Dive-pakket.