Van basisopleiding tot marketingstrategie

Marketing is van alle tijden. Maar nog nooit was de discipline zo wijdvertakt als vandaag. Van customer journey tot product-USP. Van crossmedia tot marktsegmentatie. Of u nu vertrouwd bent met het marketingjargon of niet, onze ervaren lesgevers pikken in op uw niveau. Ze laten u proeven van klassieke praktijken en innovatieve concepten. Zo groeit u van beginnend marketeer tot efficiënt professional of evolueert u van basic naar advanced marketing.

Onze cursussen in marketing focussen op drie doelgroepen: prille marketeers, ervaren rotten in het vak en professionals die vaak samenwerken met marketeers. Waar ook uw uitdaging ligt, u vindt hier de meest geschikte cursus marketing. Omdat vandaag vooral digital marketing en marketing automation evolueren met de snelheid van het licht, bundelden we alle digital marketing-opleidingen op een aparte pagina.

Zó scherpt u uw marketingkennis aan

  1. U krijgt algemene marketing-vaardigheden mee of gaat in op een deeldiscipline: van marktstrategie en -onderzoek tot grafische vormgeving
  2. U breidt uw kennis van traditionele marketingconcepten uit en raakt vertrouwd met de nieuwste ontwikkelingen in de digitale en onlinemarketing
  3. U bouwt uw praktische vaardigheden bovenop een stevig theoretisch fundament

Opleiding in de kijker:

Masterclass Product Management

Uw ticket voor een succesvolle carrière als product manager

20 april 2021, Elewijt

Storytelling: verhalen maken merken

Storytelling : omdat verhalen vertellen nu eenmaal werkt ...

1 juni 2021, Haasrode

Schrijven voor mobile: copywriting voor smartphone en tablet

Schrijven voor mobile: copywriting voor smartphone en tablet

19 mei 2021, Berchem (Antwerpen)

 

Download uw opleidingscatalogus Marketing & Communicatie

met een volledig overzicht van alle opleidingen en ontvang 10 % korting op uw volgende aankoop.

Wat zeggen onze klanten?

"

Zelfs als je al wat ervaring hebt in marketing is deze opleiding een absolute aanrader. De docent haalt de oogkleppen bij je weg en maakt dat je doet wat je moet doen als marketeer: je stoute schoenen aantrekken, met je klant spreken en denken vanuit je klant.

"
Davy De Laeter, coördinator, Cultuurnet Vlaanderen
"

Deze opleiding omvat een compleet overzicht van wat een productmanager als takenpakket binnen een bedrijf kan verwachten. Door de diversiteit aan modules en verschillende docenten, krijg je telkens een andere invalshoek van het productmanagement. Het geheel maakt dat je door de opleiding voldoende tools en technieken aangeleerd hebt, die je dagdagelijks zowel binnen je privé- als werkomgeving kan gebruiken. Je krijgt inzichten in je eigen productmanagement en krijgt tools om je marktpositie, productfolio, concurrentie.... te beoordelen.

"
Rudy Peeters, project- & productmanager, Analis

Advies op maat

gude-06
Advies nodig over een van deze opleidingen?

Gude Verhaert
Productmanager
Tel.: +32 (0)15 36 21 64
gverhaert@ncoi.be

Lees meer
klop-lc-035
Groepsopleiding op maat van uw bedrijf?

Caroline Savoye
Learning consultant
Tel.: +32 15 79 16 57
csavoye@ncoi.be

Lees meer
Webinar Unlimited

Oneindig kijken en bijleren, waar en wanneer u wilt. Een persoonlijk abonnement waarmee u zoveel live of on demand webinars kunt volgen als u maar wilt. En dit gedurende 365 dagen, voor slechts 600 euro per jaar. 

Ontdek het abonnement