• Hoe gelukkig ben jij op het werk?
  • Kijk je ernaar uit om aan de slag te gaan of voelt elke dag opnieuw aan als 'een verplichting'?
  • Welke impact heb jij zelf op je werkgeluk?
  • Of is het de taak van je leidinggevende of je werkgever om te zorgen dat jij gelukkig bent in je job?

Dit webinar helpt je ontdekken hoe je je goed kan voelen in je job en welk verschil jij zelf kan maken. En ja, het is ook mogelijk om daar samen met je leidinggevende werk van te maken. We geven je inspiratie, inzichten en oefeningen om je werkgeluk in handen te nemen – en de glimlachgarantie geven we er gratis bij .

Bestemd voor

Elke medewerker, elke leidinggevende, elke professional die wil werken aan werkgeluk op individueel, team- en organisatieniveau.

Programma

  • De 5 W’s van werkgeluk: waarom, wat, wie, waar en wanneer?
  • Het desastreuze recept voor werkgelukkillers
  • De bouwstenen van werkgeluk
  • Concreet aan de slag op individueel, team- en organisatieniveau

Docent(en)

d_03912
Griet Deca

Griet Deca ontdekte reeds in het laatste jaar van haar universitaire studies dat bedrijfstraining echt wel “haar ding” was. Griet besliste haar zelfstandige trainingsactiviteit te combineren met een deeltijdse job als communicatie- en sollicitatietrainer. Tijdens haar communicatie- en sollicitatietrainingen stelde Griet vast wat een impact stress kan hebben op mindset, uitstraling, prestaties en interactie. Getriggerd door het fenomeen schoolde ze zich bij tot stress- en burn-outcoach lang voor “de hype”. Vandaag organiseert Griet met haar organisatie Tryangle bvba training, coaching en teambuilding bij bedrijven.

Lees meer
Tryangle docent

Tryangle Happiness and Well-Being at Work is expert op vlak van welzijn op het werk en werkgeluk. Met hun piramidemodel maken ze duidelijk welke topics hier allemaal mee te maken hebben. Denk aan communicatie, leiderschap, mindset, teamwerk, bedrijfscultuur, engagement, vitaliteit, stress- en burn-outpreventie, ... Het multidisciplinaire team van Tryangle maakt hun baseline telkens opnieuw waar: try a different angle. Tryangle staat voor interactie, een wetenschappelijke onderbouw en leren met de glimlach.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 75 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partner

Inschrijven

Data