Omgaan met mensen kan soms lastig zijn, en zelfs nog uitdagender wanneer ze de dingen helemaal anders zien dan jij en er conflicten ontstaan. Weet jij in dit soort situaties niet goed wat te zeggen? Kruip je in je schulp om conflicten te vermijden? Heb je wel een ideaal weerwoord op een negatieve opmerking, maar durf je het niet uit te spreken uit angst om op lange tenen te trappen? Dan is dit webinar echt iets voor jou!

Doelstellingen

In dit webinar leer je hoe je frustratie kan voorkomen en hoe je ruimte kan maken om te zeggen wat je denkt of voelt. Je krijgt tips en trucs om je comfortabeler te voelen in een situatie waar de communicatie stroef verloopt. Je ontdekt hoe je conflicten kan vermijden of oplossen door een constructieve aanpak. Kortom, we temmen de tijger in je taal en maken er een spinnend katje van!

Bestemd voor

Dit webinar is er voor elke medewerker, leidinggevende of professional die moeite heeft met conflicthantering.

Programma

  • Wat doet een tijger met je taal? Wanneer en waarom komt die tevoorschijn?
  • Hoe transformeer je de tijger in een spinnend katje? Do’s-and-don’ts
  • De taal van de weerstand
  • Wist-je-datjes van ronkende communicatie

 

Docent(en)

d_03912
Griet Deca

Griet Deca ontdekte reeds in het laatste jaar van haar universitaire studies dat bedrijfstraining echt wel “haar ding” was. Griet besliste haar zelfstandige trainingsactiviteit te combineren met een deeltijdse job als communicatie- en sollicitatietrainer. Tijdens haar communicatie- en sollicitatietrainingen stelde Griet vast wat een impact stress kan hebben op mindset, uitstraling, prestaties en interactie. Getriggerd door het fenomeen schoolde ze zich bij tot stress- en burn-outcoach lang voor “de hype”. Vandaag organiseert Griet met haar organisatie Tryangle bvba training, coaching en teambuilding bij bedrijven.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 75 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

On demand webinars kunnen omwille van regelgeving niet betaald worden met kmo-portefeuille. U kan dit on demand webinar tot 2 maand na aankoop bekijken.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partner

Inschrijven

Data