Stress verminderen? Eenvoudig, snel en krachtig

"Jarenlang irriteerde ik mij aan het gedrag van één collega. Een beetje sceptisch volgde ik een sessie DPT©. En het resultaat is spectaculair! Ik gebruik de methode nu nog regelmatig om tot een gewenste stemming te komen, en ze blijft werken.” – Wouter Torfs, CEO van Schoenen Torfs

Wouter Torfs is overtuigd van DPT©. En terecht. Want de ‘Disturbing Pattern Transformer’ werkt fundamenteel anders dan mindfulness of andere cursussen om uw stress te verminderen. U past slechts één keer per stressfactor de DPT©-oefening toe omdat DPT© op hersenniveau werkt. U leert niet ‘omgaan met stress’, u elimineert gewoon uw stress. Een voorbeeld: uw frustratiegevoel is totaal en definitief verdwenen bij een situatie waarin u zich vroeger blauw ergerde.

Stress verminderen in elke gewenste situatie

Met DPT© doorbreekt u vastgeroeste patronen. Het is een innovatieve methode die stoelt op neurologische principes, oogbewegingen en ademhalingstechnieken. Ze helpt onmiddellijk tegen stress op het werk. Enkele voorbeelden?

 • U irriteert u mateloos aan een collega, klant of leverancier.
 • U loopt achterstand op doordat u altijd anderen helpt of te perfectionistisch bent.
 • U komt moeilijk uit uw woorden als u iets in groep moet vertellen.
 • U ligt vaak wakker en bent daardoor minder gefocust.
 • U neemt kritiek op uw werk persoonlijk.

Herkenbaar? Tijd om uw stress te verminderen tot nul.

Stress verminderen = efficiënter en met meer plezier werken

Met DPT© voelt u instant uw stress verminderen. U maakt u minder zorgen, voelt u meer op uw gemak bij uw collega’s, aanvaardt kritiek beter, … Ook omgaan met emoties en spanningen verloopt vlotter. U komt met meer plezier naar uw werk, en handelt uw taken efficiënter af. Benieuwd hoe DPT© ú helpt? Schrijf u in voor de opleiding. We werken bewust met een kleine groep: zo wordt u individueel begeleid bij alle praktische oefeningen en boekt u meteen resultaat.

 

Bestemd voor

Elke professional die zijn stress voorgoed wil verminderen op een eenvoudig, snelle en krachtige manier.

"

DPT is krachtig in zijn eenvoud. Het biedt mij de mogelijkheid om zelf aan het werk te gaan met mijn thema’s, zónder bij een therapeut of coach te moeten aankloppen. De workshop was een positieve ervaring, Ik raad het aan iedereen aan.

"
Sabrina Van Bever, Key Account Manager, Proximus
"

Liesbeth geeft de workshop op een ongedwongene manier en creëert veiligheid. Ze houdt structuur en blijft bij de les. Tijdens een oefening nam ik mijn uitstelgedrag als topic. De week nadien heb ik mijn resultaat van de oefening verder geïntegreerd. Ik heb de indruk dat ik een aantal situaties nu anders heb aangepakt. Na de workshop ga ik zeker aan de slag met een aantal persoonlijke thema’s.

"
Marc Smith, partner, Break Through coaching

Programma

 • Inleiding
 • Moeilijke situaties en spanningen
 • Delete voorgoed uw stress
 • Wetenschappelijk kader
 • DPT-methode leren toepassen
 • Conclusies en actieplan

Docent(en)

D_01069.jpg
Liesbeth Michiels

Liesbeth Michiels heeft meer dan 20 jaar bedrijfservaring in commerciële functies, projectmanagement en talent ontwikkeling. Haar rijke bedrijfservaring heeft ze opgebouwd bij kleine ondernemingen, KMO’s en multinationals. Zowel bij profit als non profit organisaties. Daarnaast blijft ze haar kennis verruimen door continu opleidingen in binnen- en buitenland te volgen. Als trainer en coach richtte Liesbeth in 2010 Evolving Clarity op. Ze begeleidt werknemers en werkgevers in organisaties om te komen tot een optimale synergie van werken met goesting en behalen van betere resultaten. Als trainer heeft ze een pragmatische en interactieve aanpak. Haar enthousiasme inspireert de deelnemers om actief te participeren en hun nieuwe vaardigheden te blijven toepassen.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 1 506 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data