Negatieve stress heeft een heel vervelende impact op onze communicatie. En bewust of onbewust verandert onze communicatiestijl onder een stressvolle situatie, want iedereen reageert nu éénmaal anders op stress.

  • Ben jij diegene die dichtklapt als je onder spannig staat?
  • Of ga je eerder dingen uitfloepen waar je achteraf gezien misschien beter twee keer had overnagedacht?

In dit webinar ontrafelen we het mechanisme van stress, analyseren we hoe het komt dat jij eerder stil wordt of net begint te ratelen, en leren we tips en technieken om minder speelbal te zijn van je stresshormonen. Laat stress je niet langer tot conflicten, misverstanden of agressieve communicatie brengen en schrijf je vandaag nog in!

Uw resultaten

  • Inzicht verwerven in hoe stress ontstaat
  • Beroepsgebonden en persoonlijke stressfactoren onderkennen
  • Herkennen van stresssignalen bij anderen
  • ...

Bestemd voor

Alle medewerkers die in hun contacten efficiënter willen optreden en die bereid zijn hun persoonlijk en professioneel functioneren te onderzoeken om zo stresserende situaties beter het hoofd te kunnen bieden.

Docent(en)

d_03912
Griet Deca

Griet Deca ontdekte reeds in het laatste jaar van haar universitaire studies dat bedrijfstraining echt wel “haar ding” was. Griet besliste haar zelfstandige trainingsactiviteit te combineren met een deeltijdse job als communicatie- en sollicitatietrainer. Tijdens haar communicatie- en sollicitatietrainingen stelde Griet vast wat een impact stress kan hebben op mindset, uitstraling, prestaties en interactie. Getriggerd door het fenomeen schoolde ze zich bij tot stress- en burn-outcoach lang voor “de hype”. Vandaag organiseert Griet met haar organisatie Tryangle bvba training, coaching en teambuilding bij bedrijven.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 75 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data