Je hebt het al wel vaker gehoord: 'We kunnen veel meer presteren op een dag, als we efficiënter werken.' Belangrijk om te weten is dat je werkt zoals je denkt. Zodra je beseft en begrijpt hoe je denkt, ontdek je heel snel manieren om efficiënter te kunnen werken. Tijdens dit webinar onderscheiden we de lineaire denkers van de organische denkers en leren we hoe elk type denker zijn of haar concentratie, productiviteit en motivatie kan verhogen.

Uw resultaten

Na dit webinar:

  • ken je de 2 breinprofielen en weet je hoe jouw brein (het best) werkt
  • kun jij je brein meer rust geven
  • weet jij hoe jij je efficiëntie kan verhogen

Bestemd voor

Elke medewerker, elke leidinggevende of elke professional die nood heeft aan het verhogen van de concentratie, productiviteit en motivatie om efficiënter te werken.

Programma

  • De 2 breinprofielen
  • Hoe werkt mijn brein (het best)?
  • Hoe kan ik mijn brein meer rust geven?
  • Hoe kan ik mijn efficiëntie verhogen?

Docent(en)

d_03912
Griet Deca

Griet Deca ontdekte reeds in het laatste jaar van haar universitaire studies dat bedrijfstraining echt wel “haar ding” was. Griet besliste haar zelfstandige trainingsactiviteit te combineren met een deeltijdse job als communicatie- en sollicitatietrainer. Tijdens haar communicatie- en sollicitatietrainingen stelde Griet vast wat een impact stress kan hebben op mindset, uitstraling, prestaties en interactie. Getriggerd door het fenomeen schoolde ze zich bij tot stress- en burn-outcoach lang voor “de hype”. Vandaag organiseert Griet met haar organisatie Tryangle bvba training, coaching en teambuilding bij bedrijven.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 75 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data