Je hebt het al wel vaker gehoord: 'We kunnen veel meer presteren op een dag, als we efficiënter werken.' Belangrijk om te weten is dat je werkt zoals je denkt. Zodra je beseft en begrijpt hoe je denkt, ontdek je heel snel manieren om efficiënter te kunnen werken. Tijdens dit webinar onderscheiden we de lineaire denkers van de organische denkers en leren we hoe elk type denker zijn of haar concentratie, productiviteit en motivatie kan verhogen.

Uw resultaten

Na dit webinar:

  • ken je de 2 breinprofielen en weet je hoe jouw brein (het best) werkt
  • kun jij je brein meer rust geven
  • weet jij hoe jij je efficiëntie kan verhogen

Bestemd voor

Elke medewerker, elke leidinggevende of elke professional die nood heeft aan het verhogen van de concentratie, productiviteit en motivatie om efficiënter te werken.

Programma

  • De 2 breinprofielen
  • Hoe werkt mijn brein (het best)?
  • Hoe kan ik mijn brein meer rust geven?
  • Hoe kan ik mijn efficiëntie verhogen?

Docent(en)

Tryangle docent

Tryangle Happiness and Well-Being at Work is expert op vlak van welzijn op het werk en werkgeluk. Met hun piramidemodel maken ze duidelijk welke topics hier allemaal mee te maken hebben. Denk aan communicatie, leiderschap, mindset, teamwerk, bedrijfscultuur, engagement, vitaliteit, stress- en burn-outpreventie, ... Het multidisciplinaire team van Tryangle maakt hun baseline telkens opnieuw waar: try a different angle. Tryangle staat voor interactie, een wetenschappelijke onderbouw en leren met de glimlach.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 75 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partner

Inschrijven

Data