Faalangst, culturele normen, prestatiedruk, eigen hoge verwachtingen… allemaal kwelgeesten van deze tijd. Altijd de beste willen zijn… Hoe ga jij om met je eigen grenzen en leerpunten? Hoe laat je voorzichtig los zonder opgeven?

Een beter inzicht in perfectionisme helpt. In dit webinar leer je hoe verrassend perfect je kan zijn en hoe goed je je kan voelen door te streven naar maximum 8 op 10. Dit webinar zit boordevol oefeningen, zelfontdekkende brainstorms en tips en tricks waarmee je onmiddellijk aan de slag kan.

Programma

  • Wat is perfectionisme?
  • Wat zijn mijn grenzen? Hoe ga ik ermee om?
  • Wat is 'goed', 'beter', 'best'?
  • Loslaten kan je leren
  • Imperfect = I’m perfect

Docent(en)

Tryangle docent

Tryangle Happiness and Well-Being at Work is expert op vlak van welzijn op het werk en werkgeluk. Met hun piramidemodel maken ze duidelijk welke topics hier allemaal mee te maken hebben. Denk aan communicatie, leiderschap, mindset, teamwerk, bedrijfscultuur, engagement, vitaliteit, stress- en burn-outpreventie, ... Het multidisciplinaire team van Tryangle maakt hun baseline telkens opnieuw waar: try a different angle. Tryangle staat voor interactie, een wetenschappelijke onderbouw en leren met de glimlach.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 75 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partner

Inschrijven

Data