Ontdek in dit webinar hoe je vanuit jouw functie de jobtevredenheid kan doen groeien binnen je organisatie. Weet je waarom jobtevredenheid zo belangrijk is? We brengen vandaag nu eenmaal meer tijd door op het werk dan thuis, dus we kunnen er maar beter op zijn minst tevreden zijn!

Aan de hand van acht concrete, onmiddellijk toepasbare tips kan jij je eigen jobtevredenheid én die van je collega’s verhogen en leer je op een gezonde manier omgaan met de aspecten binnen je job die jij niet kan veranderen.

Bestemd voor

Voor iedereen die wil werken aan engagement en zijn jobtevredenheid zowel individueel als in teamverband.

Docent(en)

Tryangle docent

Tryangle Happiness and Well-Being at Work is expert op vlak van welzijn op het werk en werkgeluk. Met hun piramidemodel maken ze duidelijk welke topics hier allemaal mee te maken hebben. Denk aan communicatie, leiderschap, mindset, teamwerk, bedrijfscultuur, engagement, vitaliteit, stress- en burn-outpreventie, ... Het multidisciplinaire team van Tryangle maakt hun baseline telkens opnieuw waar: try a different angle. Tryangle staat voor interactie, een wetenschappelijke onderbouw en leren met de glimlach.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 75 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partner

Inschrijven

Data