• Word jij al nerveus van de gedachte aan spreken voor een publiek?
  • Krijg je klamme handjes wanneer je in de meeting room een presentatie moet geven?
  • Voel je de stress nu al opkomen over het voorstel dat je moet gaan pitchen?

Dan is er goed nieuws, want presenteren kan je leren! In dit webinar geven we enkele belangrijke tips & tricks rond presentatietechnieken en we vertellen hoe je ervoor zorgt dat mensen aan je lippen hangen. Je ontdekt hoe je de aandacht kan grijpen en vasthouden. We leren je hoe je kan spreken met impact. En het goede nieuws is: iedereen kan baat hebben bij de technieken die je hier leert, want ze zijn net zo goed van toepassing tijdens individuele gesprekken als wanneer je spreekt voor een groter publiek.

Uw resultaten

Tijdens dit webinar

  • Ontdek hoe jij een dijk van een presentatie kan geven
  • Leer je de aandacht van je publiek vastgrijpen en -houden
  • Ontdek je de kracht en valkuilen van slides en storytelling

Bestemd voor

Elke medewerker, elke leidinggevende of elke professional die nood heeft aan enkele technieken, tips & tricks om zelfzeker te presenteren voor een kleine of grote groep.

Programma

  • De ingrediënten van een "straffe" presentatie
  • Hoe de aandacht van je publiek vastgrijpen en -houden?
  • De kracht en valkuilen van slides en storytelling

Docent(en)

Tryangle docent

Tryangle Happiness and Well-Being at Work is expert op vlak van welzijn op het werk en werkgeluk. Met hun piramidemodel maken ze duidelijk welke topics hier allemaal mee te maken hebben. Denk aan communicatie, leiderschap, mindset, teamwerk, bedrijfscultuur, engagement, vitaliteit, stress- en burn-outpreventie, ... Het multidisciplinaire team van Tryangle maakt hun baseline telkens opnieuw waar: try a different angle. Tryangle staat voor interactie, een wetenschappelijke onderbouw en leren met de glimlach.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 75 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partner

Inschrijven

Data