Strategie en innovatie houden uw organisatie competitief

Het fundament van een succesvolle organisatie in onze data-driven en snel veranderende wereld is een ambitieuze en haalbare langetermijnstrategie en wendbare innovatieprocessen.

Het ruime en gevarieerde aanbod rond strategie en innovatie biedt u de nodige inzichten en vaardigheden om uw organisatie op lange termijn te versterken.

Efficiënte strategie-implementatie met een open vizier

Strategieontwikkeling en -implementatie is een combinatie van grote en kleine beslissingen, op alle niveaus van uw organisatie. Een strategie formuleren, helder communiceren en vertalen naar meetbare doelen? Dat is de eerste stap. Maar dan volgt de echte uitdaging. Zorg dat iedereen uw strategie echt begrijpt, stimuleer een goede coördinatie tussen de verschillende businessunits, bied ruimte voor creatieve ideeën en durf inspelen op onverwachte kansen.

  • Kies uit een ruime waaier topics: een strategie uitrollen in een digitale economie, de meerwaarde van een datastrategie of strategisch denken vanuit de praktijk.

Innovatie als motor van uw organisatie

Om competitief te blijven, is innovatie cruciaal. En hierbij is het succesvol vermarkten even belangrijk als de ontwikkeling van uw nieuw product of service. Dat vraagt om de juiste methode en een flexibele klantgerichte mindset.

  • Ontdek wat trendwatching kan betekenen voor uw organisatie of hoe u succesvol een innovatief idee kunt implementeren aan de hand van praktische tools en cases.

Onze bestsellers

Opleidingen strategie vallen in de smaak bij professionals

"

Dankzij dit M&A-bad voel ik mij gewapend om de huidige aanpak kritisch te evalueren en bij te sturen en de volgende stappen gestructureerd voor te bereiden.

"
Christine Dries, Securex Mutualiteit
"

Dankzij een breed aanbod aan tools kan ik aan de slag om de strategische weg van onze jonge onderneming mee uit te bouwen.

"
Ellen Poppe, Improve

Advies op maat

eline-swolfs-2019
Advies nodig over deze opleiding?

Eline Swolfs
Productmanager Tax & Accounting
Tel.: +32 15 79 16 62
eswolfs@ncoi.be

 

Lees meer
klop-lc-009
Groepsopleiding op maat van uw bedrijf?

Koen Dierckx
Learning consultant
Tel.: +32 15 79 16 42
kdierckx@ncoi.be

Lees meer

Subsidies

Onze opleidingen zijn erkend. U kunt dus gebruik maken van deze subsidie:

Laat u inspireren

In ieder van ons schuilt een visionair

Hou me op de hoogte over opleidingen, nieuws en trends uit mijn vakgebied.