Versterk uw leiderschap met een opleiding voor elk niveau

Een goede leider is niet alleen bezig met zichzelf, maar vooral ook met anderen. Hij geeft zijn medewerkers de ruimte om ideeën aan te brengen, zich te ontplooien en zelf beslissingen te nemen. Hij motiveert en stimuleert zijn team en grijpt alleen in als het echt nodig is.

Sterk leadership draagt bij tot het succes van uw organisatie. Door uw mensen te inspireren, bouwt u geloofwaardigheid op en motiveert u ze om ‘the extra mile’ te gaan.

Onze bestsellers

Advies op maat

gude-06
Advies nodig over een van deze opleidingen?

Gude Verhaert
Productmanager
Tel.: +32 15 79 16 73
gverhaert@ncoi.be

Lees meer
klop-lc-009
Groepsopleiding op maat van uw bedrijf?

Koen Dierckx
Learning consultant
Tel.: +32 15 79 16 42
kdierckx@ncoi.be

Lees meer

Versterk uw leiderschap met een opleiding voor elk niveau

Het nieuwe leidinggeven: agile en flexibel

Een efficiënte organisatie, een flinke dosis menselijk inzicht en transparante communicatie zijn alvast een goede basis. Nieuwe uitdagingen aankunnen en uw team en organisatie op dezelfde lijn krijgen, vraagt om de nodige initiatieven en flexibiliteit. Door voeling te houden met uw mensen creëert u betrokkenheid en stimuleert u een goede samenwerking.

  • Of u nu uw eerste stappen zet als leider, of al jarenlange ervaring hebt, tijdens onze korte of meer uitgebreide opleidingen krijgt u heel wat nieuwe inzichten.

Leadership in klare taal

Als manager staat u voor heel wat uitdagingen. Hoe staat u dicht bij uw mensen en behoudt u toch een helikopterzicht? Hoe bewaart u de balans tussen motiveren en moeilijke beslissingen nemen?

  • Diverse facetten van leadership komen aan bod: positief leidinggeven, change management, omgaan met weerstand, het beste in mensen naar boven halen, uw stijl van leidinggeven ontdekken, nieuwe trends in leidinggeven …

Laat u inspireren

Leidinggeven op afstand in volle coronacrisis

Hou me op de hoogte over opleidingen, nieuws en trends uit mijn vakgebied.

Coachend leidinggeven: benieuwd hoe je jouw team beter kan coachen?