Onze MiD Zomer is een nieuwkomer in ons zomerprogramma en niet de minste: 16 webinars die u live of uitgesteld kan bekijken, en dit verspreid over juli en augustus. U krijgt een interessante mix van 12 klassieke en actuele topics uit uw vakgebied. Daarnaast zijn er ook 4 webinars die specifiek gericht zijn op Estate Planning.

Voor een forfaitaire prijs stelt u uw eigen webinarpakket samen met 3 topics naar keuze, die u uiteraard kan aanvullen met één of meerdere topics.

Bestemd voor

  • advocaten
  • bedrijfsjuristen
  • magistraten

Programma

De afgelopen maanden hebben onder andere het Europees Hof van Justitie, het Hof van Cassatie, arbeidsrechtbanken en -hoven zich opnieuw kunnen uitspreken over belangrijke arbeidsrechtelijke topics.  Met deze opleiding wordt u snel en volledig geïnformeerd over de sociaal-juridische actualiteit.  Onder meer de volgende thema’s komen aan bod:

-        Arbeidsduur:   Verplichte registratie?   En wat met standby-diensten?

-        Overdracht van onderneming

-        Begrip anciënniteit voor de berekening van de opzeggingstermijn

-        Telewerk en onkostenvergoedingen

-        Bescherming van persoonsgegevens van derden:  verantwoordelijkheid van de werkgever

-        Collectief ontslag

Docent(en)

ann-witters
Ann Witters

Ann Witters is advocaat-vennoot bij het advocatenkantoor Claeys & Engels. Mrs. Ann Witters adviseert werkgevers in individueel en collectief arbeidsrecht en begeleidt cliënten bij dagdagelijkse vragen inzake aanwerving, tewerkstelling en ontslag. Ze heeft zich onder meer gespecialiseerd in herstructureringen van ondernemingen met meervoudig ontslag, onderhandelingen met werknemersafgevaardigden, en de wetgeving inzake welzijn van de werknemers bij de uitvoering van het werk. Ann adviseert regelmatig over het recht op privacy en verwerking van persoonsgegevens in een nationale en internationale context. Zij is een regelmatig spreekster op interne en externe seminaries en verzorgde talrijke juridische publicaties. Zij is mede-auteur van het jaarlijks boek "Actief Eindigen". Ann is lid van onder meer de "Personnel Managers Club" en van de "Internationale Practice Group Individual Employments Rights" in de schoot van Ius Laboris.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Dit webinar maakt deel uit van de MiD Zomer. Stel uw eigen webinarpakket samen met 3 topics naar keuze voor een forfaitaire prijs van €330.

Accreditatie:
  • IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren, 2 uren
  • ITAA Institute for Tax Advisors & Accountants, 2 uren (In aanvraag)
  • IBJ Instituut voor Bedrijfsjuristen, 2 punten (In aanvraag)
  • OVB Orde van Vlaamse Balies, 2 punten (In aanvraag)
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data