Tijdens dit webinar krijgt u een overzicht inzake arbeidsrechtelijke detachering.

<div class="container widget-group-inner"><div class="row odd "><div id="introductie-346696" class="col-xs-12"><div class="widget__body widget--text-message__body widget--left__body no-image "><div class="widget__content widget--text-message__content widget--left__content clearfix"><div class="widget__description widget--text-message__description widget--left__description"><p>U krijgt een stand van zake inzake de implementatie van de herziene detacheringsrichtlijn en ook de impact van Covid-19 op telewerken in het buitenland komt aan bod.</p></div></div></div></div></div></div>

Bestemd voor

  • advocaten
  • magistraten
  • bedrijfsjuristen

Programma

  • Implementatie herziene detacheringsrichtlijn: stand van zaken
  • Mobiele werknemers en de leer van ‘voldoende nauwe band’
  • Detacheren na Brexit
  • Andere aandachtspunten

Docent(en)

simon_albers_15-jpg__330x330_q85_crop_subsampling-2_upscale
Simon Albers

Simon Albers is sinds september 2016 lid van de Brusselse balie. Als advocaat stagiair bij Claeys & Engels is hij actief in de verschillende takken van het arbeidsrecht. Simon behaalde zijn diploma master in de rechten aan de Universiteit Gent. Vervolgens behaalde Simon ook een master na master in het sociaal recht aan de Université Libre de Bruxelles.

Lees meer
sophie_maes
Sophie Maes

Sophie Maes adviseert als vennoot bij Claeys & Engels nationale en internationale cliënten omtrent diverse aspecten van internationale tewerkstelling, het individuele en collectieve arbeidsrecht en het socialezekerheidsrecht. Zij begeleidt cliënten bij de detachering van werknemers naar België, het structureren van een gelijktijdige tewerkstelling in meerdere landen, het opstarten van activiteiten in België, herstructureringen en overnames. Sophie werkt regelmatig nauw samen met andere leden van Ius Laboris op grensoverschrijdende projecten en vragen. Daarnaast geeft Sophie advies in uiteenlopende dagdagelijkse hr-aangelegenheden en algemene arbeidsrechtelijke vragen. Sophie spreekt regelmatig op interne en externe binnenlandse en buitenlandse seminaries en is auteur van diverse artikels.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Accreditatie:
  • OVB Orde van Vlaamse Balies, 2 punten (In aanvraag)
  • IBJ Instituut voor Bedrijfsjuristen, 2 punten (In aanvraag)
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data