Onze MiD Zomer is een nieuwkomer in ons zomerprogramma en niet de minste: 16 webinars die u live of uitgesteld kan bekijken, en dit verspreid over juli en augustus. U krijgt een interessante mix van 12 klassieke en actuele topics uit uw vakgebied. Daarnaast zijn er ook 4 webinars die specifiek gericht zijn op Estate Planning.

Voor een forfaitaire prijs stelt u uw eigen webinarpakket samen met 3 topics naar keuze, die u uiteraard kan aanvullen met één of meerdere topics.

Bestemd voor

  • advocaten
  • bedrijfsjuristen
  • magistraten
  • notarissen

Programma

Tijdens de webinar zal een overzicht wordt gegeven van de bestaande en de nieuwe bewijsregels en zullen alle bewijsmiddelen in essentie worden besproken, waarbij de structuur van het nieuwe boek 8 zal worden gevolgd.

Er zal uiteraard ingezoomd worden op de nieuwigheden en voor zover er al rechtspraak van de nieuwe bewijsregels voorhanden is, zal die eveneens aan bod komen.

 

Docent(en)

ann-sofie_maertens-bis
Ann-Sofie Maertens

Advocaat Eubelius

Haar praktijk spitst zich toe op het aansprakelijkheidsrecht, zowel buitencontractuele als contractuele aansprakelijkheid en in diverse domeinen, commerciële contracten, bouwrecht en bodemreglementering. Zij beoefent die rechtstakken voornamelijk in het kader van geschillen en in het kader van advieswerk. Zij heeft ervaring met zowel procedures ten gronde, als procedures in kort geding en beslagprocedures. Ann-Sofie is Senior Counsel van Eubelius sinds 2000 en lid van de Brusselse balie sinds 1990.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Dit webinar maakt deel uit van de MiD Zomer. Stel uw eigen webinarpakket samen met 3 topics naar keuze voor een forfaitaire prijs van €330.

Accreditatie:
  • OVB Orde van Vlaamse Balies, 2 punten (In aanvraag)
  • IBJ Instituut voor Bedrijfsjuristen, 2 punten (In aanvraag)
  • ITAA Institute for Tax Advisors & Accountants, 2 uren (In aanvraag)
  • NKN Nationale Kamer van Notarissen, 2 uren (In aanvraag)
  • IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren, 2 uren
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data