Onze MiD Zomer is een nieuwkomer in ons zomerprogramma en niet de minste: 16 webinars die u live of uitgesteld kan bekijken, en dit verspreid over juli en augustus. U krijgt een interessante mix van 12 klassieke en actuele topics uit uw vakgebied. Daarnaast zijn er ook 4 webinars die specifiek gericht zijn op Estate Planning.

Voor een forfaitaire prijs stelt u uw eigen webinarpakket samen met 3 topics naar keuze, die u uiteraard kan aanvullen met één of meerdere topics.

Bestemd voor

  • advocaten
  • bedrijfsjuristen
  • magistraten

Programma

Met de "B2B-wet" heeft de Belgische wetgever een verbod op "onrechtmatige bedingen" in overeenkomsten tussen ondernemingen ingevoerd. Vastgoedcontracten tussen bedrijven ontsnappen niet aan de toepassing van de B2B-wetgeving: ze vallen ook onder de B2B-wet. Bijgevolg zijn alle soorten vastgoedovereenkomsten, zoals koopovereenkomsten, huurovereenkomsten en bouwovereenkomsten met betrekking tot vastgoedactiva, allemaal onderworpen aan de bepalingen van de B2B-wet als ze tussen ondernemingen worden gesloten. 

 

Tijdens dit webinar zal de spreker toelichten waarom u best niet vergeet de B2B-wet in gedachten te houden bij het opstellen van vastgoedcontracten

 

Docent(en)

lien-bellinck
Lien Bellinck

meester Lien Bellinck, advocaat, Loyens & Loeff. Lien heeft een uitgebreide ervaring en ruime kennis in het vastgoedrecht, huurrecht, bouwrecht en onroerend goed vastgoedcontracten. Ze staat vastgoedbeleggers en ontwikkelaars bij met advies, transacties en rechtszaken. Ze is auteur van diverse publicaties over vastgoedzaken en geeft seminars over vastgoedonderwerpen.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Dit webinar maakt deel uit van de MiD Zomer. Stel uw eigen webinarpakket samen met 3 topics naar keuze voor een forfaitaire prijs van €330.

Accreditatie:
  • OVB Orde van Vlaamse Balies, 2 punten (In aanvraag)
  • IBJ Instituut voor Bedrijfsjuristen, 2 punten (In aanvraag)
  • IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren, 2 uren
  • ITAA Institute for Tax Advisors & Accountants, 2 uren (In aanvraag)
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data