Onze MiD Zomer is een nieuwkomer in ons zomerprogramma en niet de minste: 16 webinars die u live of uitgesteld kan bekijken, en dit verspreid over juli en augustus. U krijgt een interessante mix van 12 klassieke en actuele topics uit uw vakgebied. Daarnaast zijn er ook 4 webinars die specifiek gericht zijn op Estate Planning.

Voor een forfaitaire prijs stelt u uw eigen webinarpakket samen met 3 topics naar keuze, die u uiteraard kan aanvullen met één of meerdere topics.

Bestemd voor

  • advocaten
  • magistraten
  • bedrijfsjuristen

Programma

Het webinar stipt kort de basisregels aan inzake het versturen van direct marketing (waaronder ook toelichting bij het ruime begrip ‘direct marketing’). Daarna gaat Mr. Focquet meteen in op de concrete praktijk inzake direct marketing aan de hand van de relevante beslissingspraktijk van de Gegevensbeschermingsautoriteit en verschillende frequently asked questions. De volgende zaken komen onder meer aan bod: wanneer is toestemming (niet) nodig? Is er een verschil tussen B2C en B2B direct marketing? Hoe ziet een correcte opt-out eruit? Mag je persoonsgegevens ‘verkopen’? Wat in geval van een bedrijfstransactie? Mag ik mensen een incentive geven om zich in te schrijven? Wat met marketing via cookies? Enz.

Mr. Focquet is gespecialiseerd in deze materie en is dan ook perfect geplaatst om uw prangende vragen te beantwoorden. Daarvoor wordt tijdens het webinar voldoende tijd voorzien.

Docent(en)

Anouk Focquet

Anouk is counsel bij contrast waar zij deel uitmaakt van het EU regulatory departement en hoofd is van het privacy en data protection team. Anouk voert samen met haar team privacy en data protection audits uit voor internationale en Belgische ondernemingen in verschillende sectoren: van de automobiel industrie tot retail en consultancy. Ze is verder ervaren in alle aspecten van privacy wetgeving, waaronder e-privacy wetgeving. Anouk is als onderzoeker verbonden aan de Research Group on Law, Science, Technology & Society (‘LSTS’) van de Vrije Universiteit Brussel.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Dit webinar maakt deel uit van de MiD Zomer. Stel  uw eigen webinarpakket samen met 3 topics naar keuze voor een forfaitaire prijs van €330.

Accreditatie:
  • IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren, 2 uren
  • OVB Orde van Vlaamse Balies, 2 punten
  • ITAA Institute for Tax Advisors & Accountants, 2 uren (In aanvraag)
  • IBJ Instituut voor Bedrijfsjuristen, 2 punten
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data