Onze MiD Zomer is een nieuwkomer in ons zomerprogramma en niet de minste: 16 webinars die u live of uitgesteld kan bekijken, en dit verspreid over juli en augustus. U krijgt een interessante mix van 12 klassieke en actuele topics uit uw vakgebied. Daarnaast zijn er ook 4 webinars die specifiek gericht zijn op Estate Planning.

Voor een forfaitaire prijs stelt u uw eigen webinarpakket samen met 3 topics naar keuze, die u uiteraard kan aanvullen met één of meerdere topics.

Bestemd voor

  • advocaten
  • magistraten
  • bedrijfsjuristen

Programma

In dit webinar worden de meest recente arresten van het Hof van Cassatie en het Grondwettelijk Hof binnen het domein aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht besproken.

De focus wordt daarbij gelegd op rechtstreeks voor de praktijk bruikbare cases en probleemstellingen met bijzondere aandacht voor art 29bis WAM, 19bis 11§2 Wam en art 29ter WAM alsook de nieuwe vormen van mobiliteit na wetsaanpassing 2.02.21 en arrest van het GwH 28.01.21. De meest recente stand van wetgeving wordt toegelicht.

Docent(en)

stephane_vereecken
Stephane Vereecken

Stephane Vereecken is advocaat-vennoot bij het kantoor Charlier Advocaten in Gent. Hij won de TPR-prijs van de beste eindscriptie binnen het privaatrecht met zijn werkstuk ‘Conflictrechtelijke aspecten van internetkoopovereenkomst’. Hij behaalde een Master in Business Law aan de Universiteit Antwerpen. Sinds 2002 is hij verbonden aan de Vakgroep Burgerlijk recht van de Universiteit Gent (Prof. dr. H. Bocken) als praktijkassistent. Hij is veelvuldig spreker in materies van verkeers/verzekeringsrecht.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Dit webinar maakt deel uit van de MiD Zomer. Stel uw eigen webinarpakket samen met 3 topics naar keuze voor een forfaitaire prijs van €330.

Accreditatie:
  • OVB Orde van Vlaamse Balies, 2 punten (In aanvraag)
  • IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren, 2 uren
  • ITAA Institute for Tax Advisors & Accountants, 2 uren (In aanvraag)
  • IBJ Instituut voor Bedrijfsjuristen, 2 punten (In aanvraag)
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data