Onze MiD Zomer is een nieuwkomer in ons zomerprogramma en niet de minste: 16 webinars die u live of uitgesteld kan bekijken, en dit verspreid over juli en augustus. U krijgt een interessante mix van 12 klassieke en actuele topics uit uw vakgebied. Daarnaast zijn er ook 4 webinars die specifiek gericht zijn op Estate Planning.

Voor een forfaitaire prijs stelt u uw eigen webinarpakket samen met 3 topics naar keuze, die u uiteraard kan aanvullen met één of meerdere topics.

Bestemd voor

  • advocaten
  • bedrijfsjuristen
  • magistraten
  • notarissen

Programma

Rechtspraak evolueert doorheen de jaren. Soms is het een slingerbeweging. Daarom is het goed om van tijd tot tijd een analyse te maken van de recente vonnissen en arresten in uw vakgebied. In dit webinar wordt een overzicht gegeven van de evolutie in de rechtspraak inzake schenkingen en testamenten gedurende de laatste vijf jaar.

Dit webinar is niet alleen interessant voor advocaten en magistraten die met procedures inzake schenkingen en testamenten geconfronteerd worden, maar eveneens voor adviseurs, notarissen, accountants die in hun adviespraktijk dagdagelijks met schenkingen en testamenten bezig zijn.

Docent(en)

ann-maelfait
Ann Maelfait

Ann Maelfait is vennoot van Rivus en leidt binnen het kantoor de litigation praktijk. Als advocaat legt ze zich in hoofdzaak toe op de oplossing van familiale conflicten. Zij is onder meer gespecialiseerd in de vereffening en verdeling van complexe nationale en internationale nalatenschappen. Daarnaast heeft zij een ruime expertise inzake vereffening en verdeling van huwelijksvermogensstelsels na echtscheiding alsook inzake betwistingen over testamenten en schenkingen. Verder begeleidt en adviseert ze vermogende cliënten bij hun vermogensplanning en heeft zij een bijzondere expertise in de begeleiding van families en familiale ondernemingen.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Dit webinar maakt deel uit van de MiD Zomer. Stel uw eigen webinarpakket samen met 3 topics naar keuze voor een forfaitaire prijs van €330.

Accreditatie:
  • IBJ Instituut voor Bedrijfsjuristen, 2 punten (In aanvraag)
  • OVB Orde van Vlaamse Balies, 2 punten (In aanvraag)
  • NKN Nationale Kamer van Notarissen, 2 uren (In aanvraag)
  • ITAA Institute for Tax Advisors & Accountants, 2 uren (In aanvraag)
  • IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren, 2 uren
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven

Data