Vroegboekkorting

Reserveer uw plaats voor 31 oktober 2020 en geniet van een vroegboekkorting van 100€!

Leren en inspireren

Elke dag opnieuw staat u als paralegal voor diverse uitdagingen. Op de Paralegal Day maakt u kennis met inzichten en tips op maat van de paralegal. U verdiept u zich in thema's die dicht aanleunen bij uw dagdagelijkse praktijk, niet alleen op vlak van de juridische actualiteit maar ook naar de concrete invulling en aanpak van uw taken.

Waarom u als paralegal dit event niet mag missen?

  •  Laat u inspireren door onze topsprekers
  • 4 praktische thema’s: naast 2 actuele juridische topics brengen wij 2 interessante sessies rond time- en stressmangement: hoe houdt u uw bordjes draaiend?
  • Ontdek een mix van professionele vaardigheden en thema’s op uw maat
  • Leer van praktijkvoorbeelden en best practices

Digitaal

Dit jaar opteren we – uit veiligheids- en voorzorgsmaatregelen – voor een digitale versie van deze studiedag. Wij kijken er dan ook naar uit om u te verwelkomen in onze digitale klas: onze Virtual Classroom via Vitero.
U hoeft zich dus niet te verplaatsen, en volgt de 4 sessies van bij u thuis of op uw werkplek. U hoeft niets te missen en kan in interactie gaan met de docenten en mede-deelnemers.

Meer informatie over deze tool kan u hier terugvinden.

Programma

09:30 - 11:00

Digitale contracten

Meester Michel Segers
11:00 - 11:30
Pauze
11:30 - 13:00

Perfectionisme: wat zijn de valkuilen van te goed willen doen?

Griet Deca
13:00 - 14:00
Lunchpauze
14:00 - 15:30

1 jaar nieuw vennootschapsrecht – wat betekent dit voor u in de praktijk?

Meester Joris De Wolf
15:30 - 16:00
Pauze
16:00 - 17:30

Efficiënt taakbeheer: meer controle dankzij een duidelijke visie!

Femke Rosiers

Wat uw collega-paralegals ervan vonden

"

Net zoals vorig jaar, boeiende onderwerpen en sprekers. Leuk dat je de kans krijgt om ervaringen met andere paralegals te delen.

"
Laure Vijfeyken , Paralegal , Delhaize Group (Belgium)
"

Het is altijd interessant om kennis te maken met nieuwe mensen uit andere sectoren met een gelijkaardig takenpakket dat tegelijkertijd toch uiteenlopend blijkt te zijn.

"
Sara Aelbrecht , Assistente Juridische Dienst , Total Belgium

Docent(en)

d_03912
Griet Deca

Griet Deca ontdekte reeds in het laatste jaar van haar universitaire studies dat bedrijfstraining echt wel “haar ding” was. Griet besliste haar zelfstandige trainingsactiviteit te combineren met een deeltijdse job als communicatie- en sollicitatietrainer. Tijdens haar communicatie- en sollicitatietrainingen stelde Griet vast wat een impact stress kan hebben op mindset, uitstraling, prestaties en interactie. Getriggerd door het fenomeen schoolde ze zich bij tot stress- en burn-outcoach lang voor “de hype”. Vandaag organiseert Griet met haar organisatie Tryangle bvba training, coaching en teambuilding bij bedrijven.

Lees meer
d_03872
Femke Rosiers

Na een loopbaan van 15 jaar in interne en externe communicatie, ging Femke als freelance trainer, coach en spreker voor diverse ondernemingen aan de slag. Interpersoonlijke communicatie, efficiëntie en oplossingsgericht handelen, welzijn op het werk en in de privésfeer, stress gebruiken voor persoonlijke groei, ... zijn een aantal van haar absolute stokpaardjes. Op een spontane en ludieke manier draagt Femke haar kennis over, met als doel bij haar deelnemers een mindset shift teweeg te brengen. Een mindset shift die ervoor zorgt dat er geen weg meer terug is naar het oude. Wie klaar is voor transformatie, zal zeker en vast genieten van haar energie en originele insteek.

Lees meer
michel-segers
Michel Segers

Michel Segers is advocaat bij FLINN, en is lid (expert) van de Arbitragecommissie ter beoordeling van de wet op de precontractuele informatie (FOD Economie) en is tevens lid van de Distribution Commission van AIJA (International Association of Young Lawyers).

Lees meer
D_00387.jpg
Joris De Wolf

Joris De Wolf is Senior Attorney bij het advocatenkantoor Eubelius waar hij zich toelegt op vennootschaps- en financieel recht, met bijzondere aandacht voor openbare overnames en verplichtingen voor genoteerde ondernemingen. Mr. De Wolf was eveneens praktijkassistent vennootschapsrecht aan het Jan Ronse Instituut voor Vennootschaps- en Financieel Recht (KU Leuven) en aan de Universiteit Hasselt.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 575 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.

Maak gebruik van onze teamkorting en breng jouw collega's mee: 20 % korting voor de tweede persoon, 30 % voor de derde, 40 % voor de vierde. Vanaf de vijfde collega betaal je maar de helft!

Reserveer je plaats voor 31 oktober 2020 en geniet van een vroegboekkorting van 100€ !

 

Kortingen zijn niet cumuleerbaar.

Inschrijven

Data

Nieuws

7 skills die elke paralegal moet bezitten

Of je als paralegal nu een bedrijfsjurist, advocaat of notaris assisteert, je job vraagt vandaag veel verantwoordelijkheidszin en flexibiliteit. Maar welke skills worden in de toekomst verwacht van de paralegal? Wil je het hoofd kunnen bieden aan de uitdagingen van de toekomst, dan zijn deze zeven skills een must!