Cursus Excel: advanced in een halve dag

Werkt u vaak met Excel, maar zoekt u lang naar de precieze Excel-formules of -functies? Ogen uw documenten niet altijd zo professioneel als u wilt? Maar hebt u geen tijd voor een intensieve meerdaagse opleiding vol Excel-oefeningen die niet van toepassing zijn op úw job? Daarom is er deze turbo-cursus Excel: u upgradet in een halve dag uw kennisniveau van basic naar advanced.

Van 20 % naar 80 % kennis

‘U gebruikt maar 10 % van uw hersenen’ – een hardnekkig fabeltje. Maar wat met ‘u gebruikt maar 20 % van de mogelijkheden in Excel’? Formules, grafieken, tabellen ... Het programma heeft een schatkist aan functies die uw werk vereenvoudigen. Oké, de volle 100 % hebt u misschien niet nodig voor uw job. Maar deze cursus in Excel helpt u wel op weg voor een comfortabele 80 %. En dat razendsnel, want u hebt wel wat beters te doen dan eindeloos Excel-oefeningen maken in groep.

Uw cursus Excel: praktische demosessie

U bent een drukbezette professional. Dus u wilt snel veel bijleren, en het liefst alleen over wat ú nodig hebt voor uw job. En dat is exact wat deze spoedcursus Excel u geeft. Uw gecertificeerde trainer belicht in een demosessie kort alle topics (van Excel-formules tot draaitabellen), strooit met praktische voorbeelden en geeft u een gestructureerde handleiding mee naar huis. Zo kunt u nog dezelfde dag weer aan de slag in Excel. Oefeningen? Die maakt u meteen op de werkvloer!

Uw resultaten

Deze turbotraining Excel garandeert:

 • snelle assimilatie
 • beperkte tijdsinvestering
 • hoog tempo
 • demosessie
 • uitgebreide handleiding
 • talrijke visuele voorbeelden
 • gecertificeerde docenten

Bestemd voor

Regelmatige gebruikers van Excel 2013 (of een andere versie) met de ambitie:

 • tijdsbesparend te werken
 • meer mogelijkheden te benutten
 • hun documenten een professioneler uiterlijk te geven.
"

Zeer overzichtelijke uitleg, niet evident in deze korte tijdspanne zoveel info mee te geven. Docent vroeg telkens: hoe zou u dit normaal doen? En gaf dan de snelle werkwijze in Excel.

"
Riet Van der Schueren, verantwoordelijke Administratie, Peremans
"

Gericht op de praktijk, veel bruikbare tips die het mogelijk maken om sneller te werken in Excel.

"
Ineke Verlinden, secretaresse, FMC Fresenius Medical Care Belgium
"

Pluspunten: kort en krachtig, to the point.

"
Steven De Grove, traffic specialist, Mediahuis
"

Verschillende keren heb ik met open mond zitten bedenken hoeveel tijd ik voordien al heb verprutst omdat ik enkele simpele knopjes niet wist staan, of eenvoudige kneepjes niet kende. Dit wordt tijd besparen met een grote B!

"
Leen Danhieux, accounting - administration, Tarkett Belux
"

De zeer duidelijke uitleg tijdens de opleiding en het gevoel dat de docent er echt zeer veel van kent, behoren tot de sterke punten. Ook de 'nazorg' vind ik een grote plus: cursussen online, gratis helpdesk gedurende drie maanden. Top service!

"
Sarah Musschebroeck, exportadviseur - kennisbeheer, VLAM Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing

Programma

Verhoog uw kennis van Excel van 20 % naar 80 %

 • Eenduidige input: van 'copy-paste' tot '3D-formules, gedaan met overtikken en copy-pasten', al dan niet gelinkt met andere data
 • Vergemakkelijk het terugvinden van gegevens en kopiëren van functies door te werken met namen
 • Het gebruik van de handigste functies: van 'totalen maken' tot opzoekfuncties, logische functies ...?'
 • Opmaakmogelijkheden: van 'beperkte celopmaak' tot 'werken met ingebouwde tabelopmaak en voorwaardelijke opmaak'
 • Verspreidingen naar andere MS Office-programma's (Word, PowerPoint): van 'copy-paste' tot 'optimaal gebruik van importeren en exporteren van gegevens'
 • Zelf keuzelijstjes aanmaken: van 'Ja maar, ik kan niet programmeren' … tot 'Oh werkt dat zo, via data validation'
 • Draaitabellen: van 'al wel eens van gehoord' tot 'draaitabellen voor een interactieve gegevensanalyse'
 • Grafieken: van 'eenvoudige grafieken genereren' tot 'het optimaliseren van een grafiek tot een duidelijke en attractieve weergave'

Docent(en)

cr-01828775
Joris Verstraeten

Joris Verstraeten is een heel ervaren trainer die van zijn passie zijn job heeft gemaakt. Zijn missie? Eindgebruikers helpen om hun dagdagelijkse taken efficiënter en effectiever uit te voeren. Nederlands, Frans, Engels: hij spreekt het allemaal even vlot. Hij heeft een passie voor nieuwe technologieën die u het leven gemakkelijker maken: Skype for business, SharePoint, OneNote, Office 365, applicaties in de cloud, ... Daarnaast leeft Joris zich uit in het geven van webinars.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 431 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partner(s)

Inschrijven

Data