Sociale netwerken groeien in populariteit. Het is zeer waarschijnlijk dat uw doelgroep, uw klanten, uw leveranciers en uw werknemers er actief op zijn. Het zijn niet alleen trendwatchers die voorspellen dat bedrijven die niet meedoen, morgen helemaal achterop lopen. U hebt er dus alle belang bij om de boot niet te missen. In de social media trainingen van Kluwer leert u hoe u blogging, Twitter, LinkedIn, Facebook, Youtube, enz. inzet in uw organisatie.

Bestemd voor

Alle professionals die op een ludieke, dynamische en snelle mannier willen kennismaken met de brede waaier van social media tools en willen proeven van de kansen die ze u en uw organisatie kunnen bieden.

Programma

Tijdens de 'Wake-up call social media' gaat u samen met uw collega’s als het ware door een social media bad. U ervaart wat er op u afkomt, maakt kennis met de brede waaier van social media tools en proeft van de kansen die ze u en uw organisatie bieden. Tijdens de sessies creëren we een dynamiek die er op gericht is om social media doordacht te gaan gebruiken. U hoeft dus nog niet beslist te hebben welke social media strategie u zult volgen. Dit mag u niet tegenhouden om via een halve dag infotainment te proeven van de social media.

Enkel incompany

Van deze opleiding zijn momenteel geen open sessies ingepland. Wij bieden ze wel incompany aan. Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats?
Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker.