Is de bureaustoel naast u steeds vaker leeg? Het ziekteverzuim is de laatste 10 jaar met 33% gestegen. In onze snel veranderende wereld lijkt de werkdruk alleen maar toe te nemen. Bedrijven zetten dan ook alsmaar meer coaches en consultants in om de ‘weerbaarheid’ van hun mensen te vergroten. 

 • Maar kiezen we ervoor om de symptomen te bestrijden of pakken we beter de oorzaak zelf aan?
 • Wat kunt u als (project-) manager doen om een omgeving te creëren waarin uw team optimaal kan functioneren?
 • Of nog beter, wat kunt u zelf doen om uw eigen werkomgeving te veranderen?

Ontdek in onze workshop wat de strijd tegen het terrorisme of zelfs de autorit naar uw werk u hierover kunnen leren.

Pluspunten

Waarom u de 'Projectmanagement Online Workshop Week' niet mag missen:

1. Pick & mix!

Wilt u meer workshops volgen dan de 4 die voorzien zijn in de basisprijs? Dat kan! U kunt inschrijven op zoveel workshops u zelf wil. Voor elke bijkomende workshop geniet u trouwens een mooie korting. En op de koop toe: geen keuzestress, want u tijdens onze 'kunt zoveel sessies volgen als u wilt!

2. Ervaren sprekers

U leert van trainers en sprekers die gepokt en gemazeld zijn in projectbeheer en die een passie hebben om hun kennis en ervaring met een groep te delen.

3. Ruimte voor netwerken & fun

We sluiten de week af met een 'Wrap up café' waarin we nadruk leggen op netwerken

4. Interessante volumekorting

Profiteer van onze uitzonderlijke kortingen. Vanaf 5 sessies gelden onze voordeeltarieven, afhankelijk van het totaal aantal gekozen sessies.

5. Digitaal is 'the way to go'

Zeg nu zelf: geen files of reistijd, geen stress om te laat te komen en bovendien een duurzame oplossing. Enkel voor het kopje koffie of thee gaat u zelf moeten zorgen.

Bestemd voor

 • Ervaren of beginnend projectmanager of -medewerker?
 • Freelance of intern?
 • In IT, operations, engineering, research, logistiek, events of andere domeinen?
 • In grote of kleine organisaties?

Elke projectmanager vindt zijn/haar gading in ons uitgebreid programma.

Docent(en)

d_04314
Tom Hendrickx

Tom Hendrickx werkt als Agile Project Manager bij Cegeka. De afgelopen 10 jaar leidde hij een divers scala aan software projecten: van de ontwikkeling van erg kleine mobile apps over web toepassingen tot grote strategische projecten die door bijna 50 mensen worden gerealiseerd.

Als projectmanager streeft Tom er steeds naar werkomgevingen te creëren waarin teams vanuit autonomie, ownership en nauwe samenwerking met de klant kunnen werken om hun doel te bereiken. Hij maakt hiervoor graag gebruik van agile principes en praktijken - waar nodig aangevuld met meer ‘traditionele’ (project)managementtechnieken.

Vanuit zijn eigen praktijkervaring begeleidt Tom ook regelmatig andere bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor de organisatorische vraagstukken van vandaag. Als coach/consultant werkte hij zowel aan kortere trajecten rond één bepaald vraagstuk als aan meerdere volledige transformatietrajecten, onder andere bij overheids- en financiële instellingen.

Lees meer
d_04313
Wendy Stouten

Wendy Stouten werkt als Project Leader bij Cegeka. Zij heeft een master applied economics op zak en heeft ondertussen meer dan 10 jaar ervaring met IT projecten. Momenteel is zij verantwoordelijk voor het opleveren van softwareprojecten in lijn met de business behoeften van klanten uit diverse sectoren. Bij vorige werkgevers heeft zij als klant samengewerkt met IT leveranciers om softwareoplossingen succesvol te implementeren.

In haar carrière heeft ze ervaring opgedaan in verschillende rollen: functioneel analist, business analist, scrum master, project manager, service manager, portfolio manager.

Zij geeft regelmatig gastcolleges en presentaties om haar praktijkervaring te delen met toekomstige project managers/ team leads.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 137,5 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Deze sessie maakt deel uit van de 'Projectmanagement Online Workshop Week'. De minimumkeuze per persoon is 4 sessies, voor 550 euro.

Hebt u meer nodig dan de standaard? Wilt u met meerdere collega's uit uw organisatie deelnemen? Dat kan!

Vanaf 5 sessies, gelden speciale voordeeltarieven, afhankelijk van de totaliteit van het aantal gekozen sessies:

 • Kiest u tussen de 5 en 9 sessies, ontvangt u 15% korting en betaalt u 117 euro per sessie
 • Kiest u tussen de 10 en 14 sessies, ontvangt u 20% korting en betaalt u 110 euro per sessie
 • Vanaf 15 sessies ontvangt u 25% korting en betaalt u slechts 103 euro per sessie

Andere workshops

Inschrijven

Data