In deze interactieve workshop zult u zelf aan de slag gaan om te ontdekken welke invloed de complexiteit van een organisatie heeft op de realisatie van initiatieven. Naast deze interactie zullen er praktische tips komen vanuit de sprekers om hier mee om te gaan. Dat kan in programma-, portfolio- of agile context zijn. We zullen bijvoorbeeld de rolscheiding die in veel complexe organisaties heerst adresseren en ingaan op het effect van heel veel initiatieven of projecten gelijktijdig uitvoeren. Na het schetsen van de context zult u zelf aan de slag gaan om uw ervaringen te delen met elkaar en samen te leren hoe hier op een betere manier mee om te gaan. Na het interactieve deel zullen we de effecten van ‘scaling’ in het portfolio of in een Agile context op deze complexiteit uitdiepen, om hier op een betere manier mee om te gaan in de dagelijkse praktijk.

Voorkennis: Er is geen specifieke voorkennis nodig. Deelnemers die in een complexe of grote organisatie werken zullen meer herkenning hebben en van elkaar kunnen leren. Maar ook voor andere geïnteresseerden kan deze workshop een waardevolle ervaring zijn.

Pluspunten

Waarom u de 'Projectmanagement Online Workshop Week' niet mag missen:

1. Pick & mix!

Wilt u meer workshops volgen dan de 4 die voorzien zijn in de basisprijs? Dat kan! U kunt inschrijven op zoveel workshops u zelf wil. Voor elke bijkomende workshop geniet u trouwens een mooie korting. En op de koop toe: geen keuzestress, want u tijdens onze 'kunt zoveel sessies volgen als u wilt!

2. Ervaren sprekers

U leert van trainers en sprekers die gepokt en gemazeld zijn in projectbeheer en die een passie hebben om hun kennis en ervaring met een groep te delen.

3. Ruimte voor netwerken & fun

We sluiten de week af met een 'Wrap up café' waarin we nadruk leggen op netwerken

4. Interessante volumekorting

Profiteer van onze uitzonderlijke kortingen. Vanaf 5 sessies gelden onze voordeeltarieven, afhankelijk van het totaal aantal gekozen sessies.

5. Digitaal is 'the way to go'

Zeg nu zelf: geen files of reistijd, geen stress om te laat te komen en bovendien een duurzame oplossing. Enkel voor het kopje koffie of thee gaat u zelf moeten zorgen.

Bestemd voor

  • Ervaren of beginnend projectmanager of -medewerker?
  • Freelance of intern?
  • In IT, operations, engineering, research, logistiek, events of andere domeinen?
  • In grote of kleine organisaties?

Elke projectmanager vindt zijn/haar gading in ons uitgebreid programma.

Docent(en)

d_04357
Mark Uijen de Kleijn

Mark Uijen de Kleijn heeft ervaring in grote organisaties, in projecten en programma’s, portfolio management en diverse geschaalde Agile initiatieven. Als Candidate Large Scale Scrum (LeSS) Trainer focust hij op Lean & Agile principes om organisaties effectief en efficiënt hun initiatieven te realiseren. Daarnaast geeft hij Portfolio Management trainingen die focus hebben op ‘value delivery’ en het gebruiken van meer (klant)feedback in de realisatie van de gewenste waarde.

Lees meer
d_04356
Aernout van den Burg

Aernout van den Burg heeft in verschillende grote en middelgrote organisaties ervaren hoe ingewikkeld het kan zijn om een schijnbaar goed idee tot ontwikkeling te brengen. Van deze ervaringen maakt hij in rollen als Scrum Master of Agile Coach dankbaar gebruik bij het in organisaties samen ontdekken van betere manieren. De overtuiging dat een mens effectief leert door te doen was voor hem een reden om (online) simulaties te gaan faciliteren, zoals The Phoenix Project. Dit is ook het uitgangspunt in zijn Portfolio Management trainingen die focus hebben op ‘value delivery’ en het gebruiken van meer (klant)feedback in de realisatie van de gewenste waarde.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 137,5 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Deze sessie maakt deel uit van de 'Projectmanagement Online Workshop Week'. De minimumkeuze per persoon is 4 sessies, voor 550 euro.

Hebt u meer nodig dan de standaard? Wilt u met meerdere collega's uit uw organisatie deelnemen? Dat kan!

Vanaf 5 sessies, gelden speciale voordeeltarieven, afhankelijk van de totaliteit van het aantal gekozen sessies:

  • Kiest u tussen de 5 en 9 sessies, ontvangt u 15% korting en betaalt u 117 euro per sessie
  • Kiest u tussen de 10 en 14 sessies, ontvangt u 20% korting en betaalt u 110 euro per sessie
  • Vanaf 15 sessies ontvangt u 25% korting en betaalt u slechts 103 euro per sessie

Andere workshops

Inschrijven

Data