Het projectmanagement landschap verandert snel. En naarmate deze verandert, verandert de leiderschapsstijl van projectleiders net zo snel. Servant leadership is erop gericht de teamleden in staat te stellen te slagen in hun project en tegelijkertijd oog te hebben voor de groei en het welzijn van het team, waarbij de servant leader zijn eigen behoeften en ambitie naar de achtergrond schuift.

 • Veel organisaties streven naar zelfsturende of zelforganiserende teams, maar hoe begeleidt u het team zodanig dat u tot een succesvolle transitie kunt komen?
 • Wat zijn de karakteristieken van een servant leader?
 • Wat houdt de rol van een project manager nog in, zonder de kracht van het zelf organiserend team te verliezen?
 • Hoe kan de project manager zich gedienstig opstellen om de groei van anderen te stimuleren en om ervoor te zorgen dat iedereen ten volle tot zijn recht komt in het team?

Tijdens deze sessie krijgt u antwoorden op bovenstaande vragen en geven we op een interactieve manier handvatten mee die onmiddellijk toepasbaar zijn voor iedereen die een rol als een Servant Leader wil innemen.

Pluspunten

Waarom u de 'Projectmanagement Online Workshop Week' niet mag missen:

1. Pick & mix!

Wilt u meer workshops volgen dan de 4 die voorzien zijn in de basisprijs? Dat kan! U kunt inschrijven op zoveel workshops u zelf wil. Voor elke bijkomende workshop geniet u trouwens een mooie korting. En op de koop toe: geen keuzestress, want u tijdens onze 'kunt zoveel sessies volgen als u wilt!

2. Ervaren sprekers

U leert van trainers en sprekers die gepokt en gemazeld zijn in projectbeheer en die een passie hebben om hun kennis en ervaring met een groep te delen.

3. Ruimte voor netwerken & fun

We sluiten de week af met een 'Wrap up café' waarin we nadruk leggen op netwerken

4. Interessante volumekorting

Profiteer van onze uitzonderlijke kortingen. Vanaf 5 sessies gelden onze voordeeltarieven, afhankelijk van het totaal aantal gekozen sessies.

5. Digitaal is 'the way to go'

Zeg nu zelf: geen files of reistijd, geen stress om te laat te komen en bovendien een duurzame oplossing. Enkel voor het kopje koffie of thee gaat u zelf moeten zorgen.

Bestemd voor

 • Ervaren of beginnend projectmanager of -medewerker?
 • Freelance of intern?
 • In IT, operations, engineering, research, logistiek, events of andere domeinen?
 • In grote of kleine organisaties?

Elke projectmanager vindt zijn/haar gading in ons uitgebreid programma.

Docent(en)

d_04030
Dirk Wille

Dirk Wille is een ervaren ICT professional, met méér dan 15 jaar ervaring als Project Manager op zijn teller en met een hart voor ondernemen. Hij maakt deel uit van The Project Pilots, een business unit binnen Cronos, die zich focust op Project Management in zijn ruime vorm. Dirk zijn ervaring situeert zich vooral op de vlakken van de implementatie van nieuwe of veranderde processen, en de daarmee gepaard gaande (ICT) oplossingen. Dit doet hij in zowel een product als project context. Met zijn agile management aanpak, staat hij “binnen” zijn team en betrekt hij hen zoveel mogelijk om maximale team motivatie en -commitment te bekomen. Zijn motto, dat hij ook gebruikt in zijn handtekening, is “Have fun today” of “Do something AMAZING today”.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 137,5 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Deze sessie maakt deel uit van de 'Projectmanagement Online Workshop Week'. De minimumkeuze per persoon is 4 sessies, voor 550 euro.

Hebt u meer nodig dan de standaard? Wilt u met meerdere collega's uit uw organisatie deelnemen? Dat kan!

Vanaf 5 sessies, gelden speciale voordeeltarieven, afhankelijk van de totaliteit van het aantal gekozen sessies:

 • Kiest u tussen de 5 en 9 sessies, ontvangt u 15% korting en betaalt u 117 euro per sessie
 • Kiest u tussen de 10 en 14 sessies, ontvangt u 20% korting en betaalt u 110 euro per sessie
 • Vanaf 15 sessies ontvangt u 25% korting en betaalt u slechts 103 euro per sessie

Andere workshops

Inschrijven

Data