Een cruciale factor voor het slagen van projecten is goede communicatie. Hoewel de wetenschap uitvoerig bewezen heeft dat minstens 60% van onze communicatie non-verbaal gebeurt, is beheersing van lichaamstaal vaak het missende ingrediënt bij veel professionals.

 • Heeft u als projectmanager voldoende impact wanneer u workshops begeleidt of presentaties geeft?
 • Komt u geloofwaardig over?
 • Weet u vertrouwen op te wekken en connectie te maken? Of stuurt u wel eens foute signalen uit?

Geloof het of niet: onze stille signalen spreken luider dan onze woorden. Uw lichaamstaal is een cruciaal onderdeel van uw impact op de mensen waarmee u samenwerkt. Door extra aandacht te besteden aan non-verbale communicatie, kan u als projectleider meer vat krijgen op de menselijke factor, wat cruciaal is voor het welslagen van uw project.

In deze science-based workshop reikt trainer Eva Vissers u tools en bruikbare tips aan die ervoor zorgen dat u voortaan workshops faciliteert met meer impact en geloofwaardigheid. U leert uw professionele uitstraling te optimaliseren zodat u vol zelfvertrouwen en tegelijkertijd warm en toegankelijk overkomt. Dit helpt u ook om sneller vertrouwen op te bouwen met al uw stakeholders.

Topics die aan bod komen:

 • Het belang van non-verbale communicatie
 • Bewustwording van uw eigen lichaamstaal en hoe deze anderen beïnvloedt
 • Uw eigen lichaamstaal inzetten in functie van uw doelen
 • Een goede eerste indruk maken
 • Zelfvertrouwen voelen en uitstralen
 • Non-verbale indicatoren van vertrouwen en charisma
 • Non-verbaal warmte en belangstelling uitdrukken

Voorkennis: geen voorkennis vereist

Pluspunten

Waarom u de 'Projectmanagement Online Workshop Week' niet mag missen:

1. Pick & mix!

Wilt u meer workshops volgen dan de 4 die voorzien zijn in de basisprijs? Dat kan! U kunt inschrijven op zoveel workshops u zelf wil. Voor elke bijkomende workshop geniet u trouwens een mooie korting. En op de koop toe: geen keuzestress, want u tijdens onze 'kunt zoveel sessies volgen als u wilt!

2. Ervaren sprekers

U leert van trainers en sprekers die gepokt en gemazeld zijn in projectbeheer en die een passie hebben om hun kennis en ervaring met een groep te delen.

3. Ruimte voor netwerken & fun

We sluiten de week af met een 'Wrap up café' waarin we nadruk leggen op netwerken

4. Interessante volumekorting

Profiteer van onze uitzonderlijke kortingen. Vanaf 5 sessies gelden onze voordeeltarieven, afhankelijk van het totaal aantal gekozen sessies.

5. Digitaal is 'the way to go'

Zeg nu zelf: geen files of reistijd, geen stress om te laat te komen en bovendien een duurzame oplossing. Enkel voor het kopje koffie of thee gaat u zelf moeten zorgen.

Bestemd voor

 • Ervaren of beginnend projectmanager of -medewerker?
 • Freelance of intern?
 • In IT, operations, engineering, research, logistiek, events of andere domeinen?
 • In grote of kleine organisaties?

Elke projectmanager vindt zijn/haar gading in ons uitgebreid programma.

Docent(en)

d_03994
Eva Vissers

Eva Vissers is zaakvoerder van Human Frequency en is gebeten door de kracht van non-verbale communicatie. Zij ziet het als haar missie om professionals te bewijzen dat non-verbale communicatie onmisbaar is voor wie het verschil wil maken in een wereld vol high potentials. Via workshops, keynotes, trainingen en executive one-on-ones helpt zij bedrijven en individuen hun doelen te bereiken door hun non-verbale vaardigheden te finetunen. Eva is juriste van opleiding en werkte gedurende tien jaar als directielid in een grote organisatie waar ze leiding gaf aan meer dan 200 medewerkers. Vandaag maakt ze deel uit van een wereldwijd netwerk van non-verbale experten. Als eerste en enige in België werd ze gecertificeerd door Science of People, een gerenommeerd Human Behavior Research Lab in de V.S.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 137,5 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Deze sessie maakt deel uit van de 'Projectmanagement Online Workshop Week'. De minimumkeuze per persoon is 4 sessies, voor 550 euro.

Hebt u meer nodig dan de standaard? Wilt u met meerdere collega's uit uw organisatie deelnemen? Dat kan!

Vanaf 5 sessies, gelden speciale voordeeltarieven, afhankelijk van de totaliteit van het aantal gekozen sessies:

 • Kiest u tussen de 5 en 9 sessies, ontvangt u 15% korting en betaalt u 117 euro per sessie
 • Kiest u tussen de 10 en 14 sessies, ontvangt u 20% korting en betaalt u 110 euro per sessie
 • Vanaf 15 sessies ontvangt u 25% korting en betaalt u slechts 103 euro per sessie

Andere workshops

Inschrijven

Data