Dat changemanagement in élk project nodig is staat buiten kijf.

 • Maar hoe pakt u dat concreet aan, voor grote projecten, maar ook kleinere?
 • Welke valkuilen zijn er en hoe kunt u hierop anticiperen?
 • Hoe kunt u als projectmanager, al dan niet in tandem met de change manager, een eenvoudig stappenplan voor een succesvolle user adoption en geslaagde change opstellen?
 • En hoe helpt ADKAR u daar praktisch bij?

Op deze vragen krijgt u een antwoord in deze interactieve workshop waar de theorie niet primeert op de ervaring en waar u gaandeweg heel wat praktische tips & tricks oppikt voor een geslaagde change.

Pluspunten

Waarom u de 'Projectmanagement Online Workshop Week' niet mag missen:

1. Pick & mix!

Wilt u meer workshops volgen dan de 4 die voorzien zijn in de basisprijs? Dat kan! U kunt inschrijven op zoveel workshops u zelf wil. Voor elke bijkomende workshop geniet u trouwens een mooie korting. En op de koop toe: geen keuzestress, want u tijdens onze 'kunt zoveel sessies volgen als u wilt!

2. Ervaren sprekers

U leert van trainers en sprekers die gepokt en gemazeld zijn in projectbeheer en die een passie hebben om hun kennis en ervaring met een groep te delen.

3. Ruimte voor netwerken & fun

We sluiten de week af met een 'Wrap up café' waarin we nadruk leggen op netwerken

4. Interessante volumekorting

Profiteer van onze uitzonderlijke kortingen. Vanaf 5 sessies gelden onze voordeeltarieven, afhankelijk van het totaal aantal gekozen sessies.

5. Digitaal is 'the way to go'

Zeg nu zelf: geen files of reistijd, geen stress om te laat te komen en bovendien een duurzame oplossing. Enkel voor het kopje koffie of thee gaat u zelf moeten zorgen.

Bestemd voor

 • Ervaren of beginnend projectmanager of -medewerker?
 • Freelance of intern?
 • In IT, operations, engineering, research, logistiek, events of andere domeinen?
 • In grote of kleine organisaties?

Elke projectmanager vindt zijn/haar gading in ons uitgebreid programma.

Docent(en)

d_03498
Barbara Welvaarts

Barbara Welvaarts is al 20-tal jaren consultant en is al sinds jonge leeftijd gepassioneerd door user adoption, IT en taal. Ze heeft in haar professionele carrière al op heel wat projecten in verschillende sectoren haar ervaring en expertise in change management bij IT gerelateerde projecten kunnen opbouwen. Bijvoorbeeld door de visie en het changeplan op te stellen en te aligneren met de business, workshops tussen stakeholders te faciliteren, een changestakeholders team (Ambassadors, Coaches, Governance Team, ...) te engageren en begeleiden. Daarnaast ook door heel praktische zaken zoals bijvoorbeeld roadmaps en metroplannen uit te tekenen en daar heel concrete acties en milestones aan te hangen, het organiseren van roadshows, webinars, trainingen, ... Zo zet ze dagdagelijks de theorie om in praktijk om klanten te begeleiden in een succesvol change traject. Momenteel werkt ze voor Tobania als Senior Change Management consultant op een project voor de Vlaamse Overheid.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 137,5 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Deze sessie maakt deel uit van de 'Projectmanagement Online Workshop Week'. De minimumkeuze per persoon is 4 sessies, voor 550 euro.

Hebt u meer nodig dan de standaard? Wilt u met meerdere collega's uit uw organisatie deelnemen? Dat kan!

Vanaf 5 sessies, gelden speciale voordeeltarieven, afhankelijk van de totaliteit van het aantal gekozen sessies:

 • Kiest u tussen de 5 en 9 sessies, ontvangt u 15% korting en betaalt u 117 euro per sessie
 • Kiest u tussen de 10 en 14 sessies, ontvangt u 20% korting en betaalt u 110 euro per sessie
 • Vanaf 15 sessies ontvangt u 25% korting en betaalt u slechts 103 euro per sessie

Andere workshops

Inschrijven

Data