Projectmanagement

Leer de spelregels en procedures om elk project tot een goed einde te brengen. Door het toepassen van de juiste technieken en methodes en tegelijkertijd optimaal samenwerken en communiceren met teamleden, opdrachtgevers en andere stakeholders.

IT management

Verruim of update uw IT-kennis met een link naar de praktijk. Van een basisopleiding IT-management tot een big data analytics training. NCOI Learning biedt al meer dan 30 jaar een compleet aanbod van ICT opleidingen aan.

Procesmanagement

Leer processen uittekenen, analyseren, evalueren, modelleren en aanpassen aan de gangbare praktijken in uw organisatie.

Softwaregebruik

Computervaardigheden zijn een must om efficiënt te werken. Leer alles over Excel, Powerpoint, Prezi, OneNote, ...

Social Media & Mobile

Ontdek de basisprincipes van social media en ontdek hoe nuttig social media kan zijn in uw dagelijkse praktijk als moderne professional.

Leren op maat

NCOI Learning organiseert deze opleidingen ook inhouse in uw bedrijf en ontwerpt leertrajecten op maat van uw organisatie.

Download uw opleidingskalender IT & projectmanagement

met een volledig overzicht van alle opleidingen van het academiejaar en ontvang 10 % korting op uw volgende aankoop.

Upcoming events

Excel Experience Day 2020

Vandaag bestaan er ontelbare superhandige én tijdbesparende online tools waarmee u taken veel handiger, sneller en efficiënter kunt uitvoeren.

13 oktober 2020 - Business Faculty, Neder-Over-Heembeek (Brussel)

20 oktober 2020 - Van der Valk Hotel Antwerpen

  • U bent beginnend, ad hoc of frequent Excel gebruiker?
  • Verliest u soms kostbare tijd met het zoeken naar de optimale oplossing voor uw Excel-probleem of vraag?
  • Roept u vaak de hulp in van een collega?
  • Of gaat u na die zoveelste ‘trial en error’ de oplossing zoeken bij de ‘Help’ knop?

De Excel Experience Day is de jaarlijkse ‘place-to-be’ voor de ervaren en startende Excelgebruiker. In België is deze studiedag een waar begrip geworden en een synoniem voor ‘Excel-boost’. In juni zijn we al toe aan de 19e editie. De afgelopen jaren gaven niet minder dan 3 881 enthousiaste Excelgebruikers hun Excel kennis een ferme boost.

Mis deze afspraak niet en blokkeer de datum alvast in uw agenda.

Dag van de project manager

Niet minder dan 224 projectmanagers tekenden op 5 juni 2019 present voor de 11e editie van de Dag van de Projectmanager om hun projectskills een ferme boost te geven.

Ze werden ondergedompeld in de snel evoluerende digitale trends die de rol van een projectmanager de komende jaren zullen impacteren: Artificial Intelligence (AI), chatbots,gedragsbiologie, cognitieve en sociale neurowetenschappen …  Naast de twee keynotes gingen de deelnemers voor de rest van de dag aan het werk in verschillende workshops. 

Hebt u dit vorig jaar de Dag van de Projectmanager gemist? Was u erbij, maar hebt u de workshops van uw voorkeur gemist omdat ze volzet waren? Hebt u nood om op 1 dag enkele van uw projectmanagementvaardigheden op te frissen en aan te scherpen? Kom naar de Projectmanagement workshopdag 2020 en laadt volop uw batterijen op om uw projecten in 2020 met kennis van zaken aan te pakken!

Summer Seminars

Smul van het grootste aanbod zomeropleidingen in België:
allemaal 100 % digitaal!

Wilt u er écht een zomer naar uw goesting van maken? Doe dan mee aan onze wedstrijd en win een exclusieve picknickmand met alles erop en eraan of één van de 50 picknickdekens!

Ontdek onze Summer Seminars

Test jezelf en kom tot meer zelfinzicht

  • Ken jij je sterktes en zwaktes?
  • Wil je toekomstige situaties beter de baas kunnen?
  • En hoe is het gesteld met je persoonlijke ontwikkeling?

Allemaal vragen die je kan beantwoorden door één van onze tests te doen want af en toe een spiegel voorhouden werkt verhelderend. 😉

Thema's in de kijker

Laat u inspireren

6 rollen voor analisten in een agile-omgeving