Flexibiliteit op het werk is ongetwijfeld een hot topic. Als reactie op de groeiende vraag van hun werknemers, zijn steeds meer bedrijven op zoek naar de beste manieren om de arbeidstijd te flexibiliseren. Deze webinar is gewijd aan de studie van de mechanismen om dit doel te bereiken, of het nu gaat om de invoering van glijdende uurroosters, occasioneel telewerken of zelfs vakanties on demand.

 

Inbegrepen in het Social Eye abonnement

Dit webinar is inbegrepen in het Social Eye abonnement. Alle informatie om als Social Eye abonnee gratis deel te nemen vindt u op de webinar pagina op Social Eye.

Pluspunten

In 45 minuten leren de deelnemers wat bedoeld wordt met 'overuren' en krijgen ze een overzicht van de toepasselijke regels en de verschillende instrumenten om de arbeidstijd te flexibiliseren. Aan het einde van het webinar staat een vraag- en antwoordsessie gepland.

Programma

  • Arbeidstijd: principes
  • Diverse systemen van flexibele werkroosters en -regimes (incl. glijtijden en occasioneel telewerk) en overwerk
  • Vakantiesystemen

Docent(en)

CR-00003688.jpg
Emmanuel Plasschaert

Emmanuel Plasschaert is advocaat bij het advocatenkantoor Crowell & Moring. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de sociale wetgeving. Emmanuel publiceerde verschillende artikels en boeken over verschillende domeinen binnen het arbeidsrecht.

Lees meer
Evelien Jamaels

Evelien Jamaels, Crowell & Moring LLP

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, live webinars en congressen. Meer info vindt u hier.
Extra:

On demand webinars kunnen omwille van regelgeving niet betaald worden met kmo-portefeuille. U kan dit on demand webinar tot 2 maand na aankoop bekijken.

Accreditatie:
  • IBJ Instituut voor Bedrijfsjuristen, 1 punten (Op aanvraag)
  • OVB Orde van Vlaamse Balies, 1 punten (Op aanvraag)
  • IAB Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, 1 uren
  • BIBF Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten, 1 uren
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partners

Inschrijven

Data