Doelstellingen

Het sollicitatiegesprek is een ideale tool als je het juist aanpakt. Welke structuur geef je best aan een goed sollicitatiegesprek? En wat als je een gevoel krijgt tijdens het gesprek dat je niet krijgt hard gemaakt in je geschreven verslag? Hoe pak je het best aan als je wil polsen naar talenkennis of specifieke vaardigheden? En hoe zoek ik naar de motivational fit? Kom het ontdekken in dit webinar en ontvang concrete tips en tricks die jou ondersteunen bij je eerste interviews of wanneer je niet zo vaak sollicitatiegesprekken afneemt.

Bestemd voor

  • hr-professionals
  • leidinggevenden
  • iedereen die sollicitatiegesprekken afneemt

Programma

  • Een sollicitatiegesprek voeren op zo'n manier dat je duidelijkheid krijgt over welke kandidaat de beste match is met je bedrijf en de vacature
  • De vragen stellen om de interactie maximaal te krijgen
  • De kandidaat zo benaderen dat je op een comfortabele manier de informatie krijgt die je nodig hebt om de juiste beslissing te nemen

Docent(en)

Tryangle docent

Tryangle Happiness and Well-Being at Work is expert op vlak van welzijn op het werk en werkgeluk. Met hun piramidemodel maken ze duidelijk welke topics hier allemaal mee te maken hebben. Denk aan communicatie, leiderschap, mindset, teamwerk, bedrijfscultuur, engagement, vitaliteit, stress- en burn-outpreventie, ... Het multidisciplinaire team van Tryangle maakt hun baseline telkens opnieuw waar: try a different angle. Tryangle staat voor interactie, een wetenschappelijke onderbouw en leren met de glimlach.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

On demand webinars kunnen omwille van regelgeving niet betaald worden met kmo-portefeuille. U kan dit on demand webinar tot 2 maand na aankoop bekijken.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partner

Inschrijven

Data