Doelstellingen

Babyboomers lopen op hun laatste benen op de arbeidsmarkt. Dit maakt hen nog kostbaarder dan ze al waren aangezien ze een kennis en een ervaring hebben die de jongere generaties nog moeten opbouwen. Gen X bezet vandaag heel wat leidinggevende posities en ook zij lopen aan tegen onze snel veranderende wereld. Beide generaties kan je tegenkomen in een rekruteringsproces en ze zijn misschien wel van onschatbare waarde voor jouw organisatie. Hoe trek je hen aan? Hoe maak je hen warm voor jouw vacature of jullie bedrijf? Ontdek het tijdens dit webinar.

Dit webinar is een onderdeel van de webinarreeks 'Intergenerationeel rekruteren’. Het webinar ‘Intergenerationeel rekruteren: diverse generaties op de werkvloer en de impact op rekrutering’ (opleidingen.ncoi.be/inrecnb) geeft een helder overzicht van uw strategie per doelgroep. Tijdens de webinars ‘Intergenerationeel rekruteren: hoe rekruteer je babyboomers tot generatie X’ (opleidingen.ncoi.be/inbabnb) en ‘Intergenerationeel rekruteren: hoe rekruteer je Millenials en Gen Z’ (opleidingen.ncoi.be/inmilnb) ontdek je de do’s-and-dont’s per generatie in detail.

Programma

  • Bewust omgaan met Babyboomers en Gen X
  • Een vacature opstellen die Babyboomers en Gen X aanspreekt
  • Het onboardingproces van Babyboomers en Gen X zo vlot mogelijk laten verlopen

Docent(en)

Tryangle docent

Tryangle Happiness and Well-Being at Work is expert op vlak van welzijn op het werk en werkgeluk. Met hun piramidemodel maken ze duidelijk welke topics hier allemaal mee te maken hebben. Denk aan communicatie, leiderschap, mindset, teamwerk, bedrijfscultuur, engagement, vitaliteit, stress- en burn-outpreventie, ... Het multidisciplinaire team van Tryangle maakt hun baseline telkens opnieuw waar: try a different angle. Tryangle staat voor interactie, een wetenschappelijke onderbouw en leren met de glimlach.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

U kan dit webinar live bekijken, het is echter ook mogelijk de opname tot 2 maand na het webinar te (her)bekijken.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

U ontvangt 10 euro korting Indien u tegelijkertijd inschrijft voor dit webinar en één of meer van de volgende webinars:

  • Intergenerationeel rekruteren: rekruteren van verschillende generaties (https://opleidingen.ncoi.be/inrecnb)
  • Intergenerationeel rekruteren: van millenials tot gen z (https://opleidingen.ncoi.be/inmilnb)

Gebruik de code inrecnb€10 bij uw inschrijving om van deze korting te kunnen genieten.

Partner

Inschrijven

Data