Doelstellingen

Millennials en Gen Z vormen vandaag het grootste deel van huidige en toekomstige werknemers. Over goed nieuws gesproken! Als bedrijf is het immers een flinke meerwaarde om hen in dienst te nemen. Ze zijn ambitieus en gepassioneerd. De uitdaging is echter: hoe trek je hun aandacht? Tijdens dit webinar leer je hoe je Millenials en Gen Z aantrekt. Je ontdekt via welke kanalen je best vacatures verspreidt en je leert meer over hun denkwereld. Millennials zijn entrepreneurs. Geld is minder belangrijk. Gen Z zoekt zinvolle uitdagingen. Ze willen meebouwen aan het verhaal dat jij vertelt. Hoe zorg je ervoor dat ze dat verhaal de moeite waard vinden? Kom het ontdekken tijdens dit webinar.

Dit webinar is een onderdeel van de webinarreeks 'Intergenerationeel rekruteren’. Het webinar ‘Intergenerationeel rekruteren: diverse generaties op de werkvloer en de impact op rekrutering’ (opleidingen.ncoi.be/inrecnb) geeft een helder overzicht van uw strategie per doelgroep. Tijdens de webinars ‘Intergenerationeel rekruteren: hoe rekruteer je Babyboomers tot Gen X’ (opleidingen.ncoi.be/inbabnb) en ‘Intergenerationeel rekruteren: hoe rekruteer je Millenials en Gen Z?’ (opleidingen.ncoi.be/inmilnb) ontdek je de do’s-and-dont’s per generatie in detail.

Bestemd voor

 • managers en medewerkers rekrutering en selectie
 • medewerkers van een uitzend- en/of selectiebureau
 • professionals die heel regelmatig selectie-interviews afnemen van bedienden en kaderleden
 • human resources managers
 • human resources business partners

Programma

 • Bewust omgaan met Millenials en Gen Z
 • Een vacature opstellen die Millenials en Gen Z aanspreekt
 • Het onboardingproces van Millenials en Gen Z zo vlot mogelijk laten verlopen

Docent(en)

Tryangle docent

Tryangle Happiness and Well-Being at Work is expert op vlak van welzijn op het werk en werkgeluk. Met hun piramidemodel maken ze duidelijk welke topics hier allemaal mee te maken hebben. Denk aan communicatie, leiderschap, mindset, teamwerk, bedrijfscultuur, engagement, vitaliteit, stress- en burn-outpreventie, ... Het multidisciplinaire team van Tryangle maakt hun baseline telkens opnieuw waar: try a different angle. Tryangle staat voor interactie, een wetenschappelijke onderbouw en leren met de glimlach.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

On demand webinars kunnen omwille van regelgeving niet betaald worden met kmo-portefeuille. U kan dit on demand webinar tot 2 maand na aankoop bekijken.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

U ontvangt 10 euro korting Indien u tegelijkertijd inschrijft voor dit webinar en één of meer van de volgende webinars:

 • Intergenerationeel rekruteren: rekruteren van verschillende generaties (https://opleidingen.ncoi.be/inreknb)
 • Intergenerationeel rekruteren: van babyboomers tot gen z (https://opleidingen.ncoi.be/inbabnb)

Gebruik de code inrecnb€10 bij uw inschrijving om van deze korting te kunnen genieten.

Partner

Inschrijven

Data