Doelstellingen

Diverse generaties op de werkvloer: impact op rekrutering? Vandaag zijn er heel wat generaties actief op de werkvloer. De Babyboomers verlaten stilaan de arbeidsmarkt, maar ook zij zijn nog steeds actief. Leeftijd mag geen issue zijn binnen een rekruteringsproces, maar natuurlijk trek je jongeren op een andere manier aan dan minder jongere werkkrachten. In dit webinar staan we stil bij de impact van de werkende generaties op rekrutering. We ontdekken hoe je welke generatie bereikt, hoe je hen warm maakt en hoe je hen afschrikt.

Dit webinar is een onderdeel van de webinarreeks 'Intergenerationeel rekruteren’. Het webinar ‘Intergenerationeel rekruteren: diverse generaties op de werkvloer en de impact op rekrutering’ (opleidingen.ncoi.be/inrecnb) geeft een helder overzicht van uw strategie per doelgroep. Tijdens de webinars ‘Intergenerationeel rekruteren: hoe rekruteer je babyboomers tot generatie X’ (opleidingen.ncoi.be/inbabnb) en ‘Intergenerationeel rekruteren: hoe rekruteer je Millenials en Gen Z’ (opleidingen.ncoi.be/inmilnb) ontdek je de do’s-and-dont’s per generatie in detail.

Bestemd voor

 • managers en medewerkers rekrutering en selectie
 • medewerkers van een uitzend- en/of selectiebureau
 • professionals die heel regelmatig selectie-interviews afnemen van bedienden en kaderleden
 • human resources managers
 • human resources business partners

Programma

 • Bewust omgaan met verschillen in leeftijd op de arbeidsvloer
 • Een vacature opstellen die bepaalde generaties aantrekt
 • Het onboardingproces van de verschillende actieve generaties zo vlot mogelijk laten verlopen.

Docent(en)

Tryangle docent

Tryangle Happiness and Well-Being at Work is expert op vlak van welzijn op het werk en werkgeluk. Met hun piramidemodel maken ze duidelijk welke topics hier allemaal mee te maken hebben. Denk aan communicatie, leiderschap, mindset, teamwerk, bedrijfscultuur, engagement, vitaliteit, stress- en burn-outpreventie, ... Het multidisciplinaire team van Tryangle maakt hun baseline telkens opnieuw waar: try a different angle. Tryangle staat voor interactie, een wetenschappelijke onderbouw en leren met de glimlach.

Lees meer

Praktische informatie

Prijs: 115 EUR (excl btw)

De opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 30% subsidie met kmo-portefeuille op klassikale opleidingen, virtual classrooms en live webinars. Meer info vindt u hier.
Extra:

On demand webinars kunnen omwille van regelgeving niet betaald worden met kmo-portefeuille. U kan dit on demand webinar tot 2 maand na aankoop bekijken.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

U ontvangt 10 euro korting Indien u tegelijkertijd inschrijft voor dit webinar en één of meer van de volgende webinars:

 • Intergenerationeel rekruteren: van babyboomers tot gen x (https://opleidingen.ncoi.be/inbabnb)
 • Intergenerationeel rekruteren: van millenials tot gen z (https://opleidingen.ncoi.be/inmilnb)

Gebruik de code inrecnb€10 bij uw inschrijving om van deze korting te kunnen genieten.

Partner

Inschrijven

Data